ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Relaxing Fragrance Mist Orange Blossom-Lavender-Lemongrass - 100 ml

Yves Rocher Relaxing Fragrance Mist Orange Blossom-Lavender-Lemongrass - 100 ml

User's Average Rating

4.5

Long wear

4.1/5

Packaging

4.9/5

Value for money

4.6/5

13 of 14 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

10

no

2

maybe

2

Relaxing Fragrance Mist Orange Blossom-Lavender-Lemongrass - 100 ml 

The benefits of a relaxing eau de toilette for a soothed body and mind
Our unique chain of experts since 1959, have chosen and combined essential oils of Orange Blossom, Lavender and Petit Grain in this eau de toilette with relaxing benefits. The unprecedented combination of the soothing fragrance of Orange Blossom and the aromatic notes of Lavender, with the relaxing accents of Petit Grain in counterpoint, envelop you in an exquisite, relaxing caress.

Beauty PromiseThe skin is delicately perfumed, the body and mind are relaxed.

Secret of the BotanicalA selection of essential oils with well-known soothing benefits, Lavender, Petit Grain and Orange Blossom, for a relaxing routine to save for exceptional moments when you really want to pamper yourself with time on your hands...

Lavender Essential Oil Its fresh, aromatic and floral tonalities combine with amber and suave facets. Yves Rocher chose it for its soothing and energizing properties. It brings back tender olfactory memories of peace, harmony and serenity.

Petit Grain essential Oil Fresh, green, vibrant, the Petit Grain disperses its floral tonality for a sparkling and caressing signature with soothing benefits. The young stems are harvested when the fruit is still full and green. Then they are delicately distilled using steam.

Absolute of Orange Blossom water Yves Rocher has chosen Orange Blossom from Morocco that is harvested in spring and summer. It perfumes the clear water basins on patios. When everyone is taking a siesta, its languid freshness brings a delicious calm.

Tags:

Community Review

Sort By

12 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Aduuhh suka aja wanginya seger gitu untuk sehari-hari. Cuma untuk ketahanannya kurang dari 4 jam. Ukurannya sama packagingnya pas, jadi bisa taruh di tas. Kebetulan di socciola sering diskon di banding di store nya jadi gercep belinya, hehehe.
(0)
(0)

22 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Aku beli ini karena yg bourbon vanilla kehabisan :( tapi ini wanginya tetap enak kok, ada sentuhan aroma bunga. Awalnya memang agak aneh, tp lama2 segar juga (bukan relaxing sih menurutku). Untuk ketahanan, cuma beberapa jam dan masih harus ditambahkan lagi. Packagingnya suka banget, kuat dan nggak makan tempat.
(0)
(0)

21 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Fragrance Mist dari Yves Rocher ini wanginya bener-bener bisa bikin relaxing banget. Awalnya aku gasuka sih sama wanginya, tapi lama-kelamaan suka banget because bikin aku relax dan nyaman~~~ Untuk ketahanannya lumayan lama lahnya. Worth to try!
(0)
(0)

09 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

Sebenarnya sudah dr lama ingin mencoba parfum dari Yves Rocher ini, karena takut wanginya kurang segar dan secara pricenya kurang terjangkau untuk dikantongku. Akhirnya setelah memberanikan diri untuk membelinya hehe wanginya seger bgt.. biarpun tidak terlalu lama, sekitaran 3 jam an sih. The last, best fragrance product recomended for u!
(0)
(0)

08 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Wanginya unik hanya saja tidak tahan lama wanginya. Kira2 hanya 30 menit. Tapi saya senang brand yves krn kualitas dan wangi yang berbeda dari edt merek lainnya.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10593 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media