ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Bourbon Vanilla Eau De Toilette - 20 ml

Yves Rocher Bourbon Vanilla Eau De Toilette - 20 ml

User's Average Rating

4.1

Long wear

4.1/5

Packaging

4.4/5

Value for money

3.8/5

7 of 8 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

maybe

4

Boubon Vanilla Eau De Toilette - 20 ml 

The sensuality of Bourbon Vanilla in an eau de toilette with a warm and bewitching fragrance.
All the sensuality of Bourbon Vanilla with its warm and bewitching notes to delicately perfume your skin.

Beauty PromiseThe skin is delicately perfumed with sensual notes.

Secret of the BotanicalYves Rocher has chosen a Bourbon Vanilla that is grown in the tradition of Bourbon Island. As a member of the orchid family, its fragrance leaves a veil of satiny sensuality on the skin, like an intoxicating caress. The scent opens with a luminous note then develops its suave and enveloping personality.
WITH ITS WARM AND CAPTIVATING FRAGRANCE

Tags:

Community Review

Sort By

23 January 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Aku suka banget parfum ini karena bau vanillanya beda dan lumayan seger kalau pakai ini. Trus juga handy dibawa kemana-mana. Worth to try! Kurangnya cuma 1 harumnya kurang tahan kalau untuk seharian.
(0)
(0)

18 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sumpah ini wanginya enak bangettttttt guys!!! Jadi gua dikasih ini sama sodara, awalnya kagak tau ini apaan. Pas udah sekali pakai wanginya longlasting banget gils!
(1)
(0)

15 December 2018

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

3.0/5

Aku kurang suka sama baunya Bourbon Vanilla Eau De Toilettenya Yves Rocher. Wanginya gak cocok sih buat aku. Bikin enek krna aku gak terlalu suka wangi vanilla.
(0)
(0)

07 December 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

3.0/5

Wanginya sangat vanilla banget. Terlalu kuat & menyengat wangi vanillanya. Tapi packagingnya oke banget, sangat travel friendly. Wangi cukup tahan lama
(1)
(0)

06 September 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Karena akan traveling aku beli Yves Rocher yang kemasan mini. Engga tau lagi wanginya tahan lama banget dari pagi sampai malam. Bourbon Vanilla ini adalah aroma paling favorite dari semua aroma parfum Yves Rocher.
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media