ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Flowerparty Eau De Toilette - 50 ml

Yves Rocher Flowerparty Eau De Toilette - 50 ml

User's Average Rating

4.8

Long wear

5.0/5

Packaging

4.8/5

Value for money

4.5/5

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

3

Flowerparty Eau De Toilette - 50 ml 

To attract attention, be irresistible, to have it all!
Introducing Flowerparty Eau de Toilette, a cheery, feminine fragrance that sparkles with sassiness at every turn!

A zest of sassiness: orange and mandarin burst forth in an explosion of vitality and sparkling cheer.
A pulsing heart of flowers and fruits: rose, raspberry and lychee nectar offer vibrant, lively colours to attract attention.
A scent that is sure to be noticed and remembered, an addictive vanilla base that ensures you’ll never be forgotten.
FLOWERPARTY YVES ROCHER… Simply irresistible!

The Plus : An original, irresistible bottle.
Olfactory family Floral, fruity, sparkling

Tags:

Community Review

Sort By

12 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Wanginya enak banget parfum ini.. ga usah semprot banyak2 karena wanginya lumayan semerbak hahaha. Lumayan tahan lama juga kok. Worth it sih beli ini.. suka banget sama wanginya.. trus packagingnya juga cantikk..
(0)
(0)

18 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Aku beli parfum chloe ini pas lg di eropa ukurannya 120 ml. aku coba2 liat krn ngerasa good deal aja dgn ukuran besarnya itu. pertama nyium agak nyenget tp begitu tunggu bbrp menit baunya dah kalem bgt. nurutku sih ini bau mawar ya. klasik bgt. susah mendeskripsikannya. tp aku suka bgt
(2)
(0)

07 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

5.0/5

Aku suka banget sama parfum yang satu ini. Wanginya itu khas bangett kayak wangi fresh bunga-bunga gitu. Wanginya juga lumayan tahan lama. Buat harga segitu aku rasa worth it sih.
(0)
(0)

04 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

I love this so, so much! Wanginya lucu banget sih menurutku. It's a positive, optimistic smell, a feel good one. I smile when I smell this. At first it smells like fresh fruit with sugar on top. After a while it gets softer and I smell lychees and flowers. Very girly, daytime spring summer scent I'd say. But if you feel miserable in winter, put this on, kenapa ga yakan?
(0)
(0)

18 August 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

produk ini so gooddd. packagingnya lucu banget kardusnya juga. produk nya elegant sesuai sama harganya. wangi nya juga ga kalah dehh. jamin deh ga nyesel beli
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10567 Reviews

Beauty Glossary

Masalah kulit yang ditandai dengan munculnya bintik-bintik pada beberapa bagian tubuh, seperti wajah, leher, punggung, dan dada. Bintik-bint...

Jerawat

Stay in the loop!

Follow us on social media