ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

User's Average Rating

4.6

Long wear

4.8/5

Packaging

4.9/5

Pigmentation

4.8/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.2/5

12 of 12 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

9

no

1

maybe

2
A full-coverage, matte-finish, waterproof foundation that lasts all night. What it does: All Nighter Liquid Foundation by Urban Decay provides full coverage with a modern matte finish that never looks overdone. Get all-night wear and a blown-out effect you never thought was possible for a flawless-looking complexion that looks amazing and stays that way. Perfect for all-night affairs, this innovative formula is also comfortable enough to wear every day. While Naked Skin complexion products are semi-matte, All Nighter Liquid Foundation is completely matte and oil-free. Urban Decay loaded this formula with an higher amount of pigment (about three times as much as Naked Skin Liquid Makeup), so a little goes a long way. There’s no need to build coverage or apply multiple layers. This waterproof formula diffuses light to blur flaws for beautifully perfected skin, while it mattifies and absorbs oil to reduce the appearance of shine. With a wide range of carefully calibrated shades that match Urban Decay’s existing Naked Skin Liquid Makeup shades, it’s easy to find your perfect match. Because All Nighter Liquid Foundation is so high coverage, it's important to choose the right shade. Just swatch the product on the skin, blend down, and allow to set to see if it's the right match for you.

Because All Nighter Liquid Foundation is so high coverage, a little goes a long way. One pump should be more than enough. The formula always applies beautifully, but for your most perfected complexion, apply with one of the UD Pro foundation brushes by Urban Decay (sold separately). For even longer wear, set with UD’s All Nighter Makeup Setting Spray (sold separately).

Cyclopentasiloxane, Water, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethicone, Isododecane, Butylene Glycol, Acrylates/Dimethicone Copolymer, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Magnesium Sulfate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Dimethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Isopropyl Titanium Triisostearate, Dimethicone Crosspolymer-3, Propylene Carbonate, Tocopherol. [+/- (All Shades May Contain): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides)].

Tags:

Community Review

Sort By

18 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Hmm jujur ini foundation ter-(beneran) matte yang pernah aku cobain, bener2 pas pake kertas minyak pun paling cm seciprit bgt yang gak sampe bikin kertas minyak nya jd bening (iykwim...) Tapi jdnya menurut ku agak tricky makenya krn teksturnya yg matte ini, pernah pake brush/ tangan dan wah ancyur krn produknya kayak somehow pecah(?) gt pas di geser. Definisi gausah pake bedak abis pake ini krn udh mulus dan kering seterusnya smp end of day (pdhl muka ku oily), kalo maksa, tipis2222 aja krn takutnya malah crack. Cukup bingung milih warna buat kulit sawo mateng, terakhir beli warnanya terlalu kuning...
(0)
(0)

26 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Salah satu fondation juara,favorit aku,cocok buat kulit aku yang super berminyak..lumayan kuat meskipun lebih kuat chanel.tapi teksturnya gampang diblend,halus dan kemasannya bagus
(0)
(0)

16 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Foundation favorit aku. Teksturnya tidak terlalu cair, tidak terlalu kental. Pas untuk foundation. Gampang di blend. Dan cocok banget di kulitku yang berminyak ini. Sangat ampuh untuk menutup minyak di wajah
(1)
(0)

13 December 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Tahan lama seharian, waterproof, cocok untuk di apply di Tzone aja kl tzone nya berminyak bilamana area luar normal to dry. Aku sukaa karena beli ini pas harbolnas diskon 12+12. Thank u sociolla
(0)
(0)

09 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Produk ini bagus warna nya ga pecah. Dari segi harga lumayan mahal. Untuk yang suka pergi malam sampai pagi, wajib pakai foundation ini. Waterprooff dan long lasting
(3)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media