ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

CLIO Kill Cover Highest Wear Foundation SPF 50+ PA+++

CLIO Kill Cover Highest Wear Foundation SPF 50+ PA+++

User's Average Rating

4.5

Size

Long wear

4.6/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.2/5

16 of 17 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

9

no

2

maybe

6

Full coverage foundation with a thin formula that smoothes out the skin and lasts even until 6hrs.

Benefit Products ;

  • 2-BP : Kill Cover, for an outstanding feel! 

Full coverage foundation with a buildable lightweight formula that leaves skin feels light and petal smooth.
Kill Thin, lightweight yet high coverage!
Innovative Mix of Foundation and Concealer Pigments with thin adhesion. Able to smooth out uneven skin texture for the perfect finish.
Kill Lasting, ultimate freshness since first application!
The secret formula that forms a skin coating film to fix makeup and maintain a fresh look all day. Naturally brighten your skin with a gorgeous light pink rose beige glow finish.

  • 3-BY : Kill Cover, for an outstanding feel! 

Full coverage foundation with a buildable lightweight formula that leaves skin feels light and petal smooth.
Kill Thin, lightweight yet high coverage!
Innovative Mix of Foundation and Concealer Pigments with thin adhesion. Able to smooth out uneven skin texture for the perfect finish.
Kill Lasting, ultimate freshness since first application!
The secret formula that forms a skin coating film to fix makeup and maintain a fresh look all day. Naturally brighten your skin with a gorgeous light pink rose beige glow finish.

  • 4-BO : Kill Cover, for an outstanding feel! 

Full coverage foundation with a buildable lightweight formula that leaves skin feels light and petal smooth.
Kill Thin, lightweight yet high coverage!
Innovative Mix of Foundation and Concealer Pigments with thin adhesion. Able to smooth out uneven skin texture for the perfect finish.
Kill Lasting, ultimate freshness since first application!
The secret formula that forms a skin coating film to fix makeup and maintain a fresh look all day. Naturally brighten your skin with a gorgeous light pink rose beige glow finish.

Tags:

Community Review

Sort By

20 February 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 30 ml
Awal beli karena mau coba-coba aja, eh ternyata hasilnya bagus, pakai foundation ini dan bedak apapun hasilnya ga belang-belang di kulit aku. dan aku ga perlu pakai sunscreen lagi karena di foundation ini sudah spf 50. Coverage nya yaampunn muluss banget.
(0)
(0)

23 January 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 30 ml
Harga produk ok , sebanding dengan kualitas yang ditawarkan. finishing satin glow. coverage bagus. tahan lama. cuma pilihan warna foundation tidak banyak. produk ini cocok untuk yang kulit putih
(0)
(0)

18 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 30 ml
Kalo kalian punya uang lebih dan pengen foundation yang sedikit high level dari foundation biasa kalian wajib cobain ini. Clio ini merk korea dan rata-rata memang korea make up nya natural tapi tetap mengcover noda-noda di wajah yg pengen diditupin. Ini bagus banget sih hasilnya kulit kita flawless banget gtu. Wajib cobain
(0)
(0)

13 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 30 ml
im not a really big fan for this products..... menurutku entah kenapa cushionnya jauh lebih bagus daripada foundienya. foundienya ini di aku serasa lebih kering dan berat. tapi untuk coverage tetep juara deh clio ga udah di tanya. intinya, produk ini agak miss di aku. sorry clio!
(0)
(0)

06 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 30 ml
aku suka banget sama foundation ini. bener-bener ngecover dan teksturnya juga gak becek gak kering banget juga beneran pas buat tipe kulitku. spfnya juga tinggi.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10655 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media