ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Canmake Glow Fleur Highlighter

Canmake Glow Fleur Highlighter

User's Average Rating

4.2
Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 of 20 reviewers recommend this product

Repurchase
13
7
Yes
No
Maybe

Is it really a powder?! Startling translucence & staying power!
A magical luster that melts into your skin, for enhanced translucence in an instant
A new collection of highlighters in this hugely popular blush range!

Is it really a powder?! Translucence & staying power worthy of a cream blush
What's the secret of this startling texture?

It's a powder, but it doesn't feel powdery!
An extraordinary texture that clings to your bare skin, as though the soft, light powder is melting into it
Soft-focus effect gives you a poreless look
With a highly light-diffusing effect, Focus Powder softly obscures textural irregularities due to pores, for a translucent sheen!
Long-lasting★ Contains powder to prevent make-up run!
Contains sebum-absorbing powder (silica) to prevent make-up run.
Highly oil-absorbent, it sucks up excess sebum
Contains beautifying & moisturizing agents and plant & fruit extracts (moisturizing agents) that your skin will love
Ectoin, collagen, hyaluronic acid, arbutin, rosemary leaf extract, pomegranate flower extract, damask rose flower oil, rosehip oil, Rosa multiflora fruit extract.
★Formulation designed with your skin in mind
Free from mineral oils, petroleum-based surfactants, fragrance, and alcohol.

●HOW TO USE
Brush (briliant Color) Apply to your cheeks with the brush 2-3 times, using a circular motion to blend the color.
Then, to finish, apply the glow powder to the areas you wish to highlight with added luster (the apples of your cheeks)!

 

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

19 December 2018

Pertama liat tertarik karena murah tapi review nya bagus. Overall aku suka sihhh. Highlight nya lumayan lah. Ga terlalu norak bgt. Untuk harga segitu okelah. Packaging juga praktis.
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

17 December 2018

#ShineMePlease Highliter ada yang press powder, ada yang baked, ada yang liquid, atau ada yang cream gitu kaya beam atau glow. Suka sih sama highliter ini. Nah ini sama banget kaya seriesnya unicorn tears
(1)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

16 December 2018

highlighter dari canmake ini tu teksturnya menurut aku si alus gitu glitternya kecil kecil terus pigmentasi nya bagus bett,kalo pas di apply ke wajah juga jadinya bagossss bet,btw ini juga long wearing gituu!💕
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

14 December 2018

#ShineKiss Highliter ini lumayan nyata dipake. Teksturnya ga oily cepet banget di blend. Dan aromanya ga terlaku ketauan. Natural bgt kalo udah di set. Packagingnya lucu bgt
(1)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

11 December 2018

Ini produk highlighter yang caaaaaantiiik banget. Glowingnya bener-bener glowing, tapi bukan glowing yang norak gitu lho ya. Kalo mau ke acara-acara pesta yang glamour gitu, cocok banget makeup pake highlighter ini.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10390 Reviews

Beauty Glossary

Prosedur pengambilan sample dari sel leher rahim untuk diuji secara mikroskopis demi mengetahui adanya ketidaknormalan atau mengidentifikasi...

Stay in the loop!

Follow us on social media