ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Goban Highlighter

Goban Highlighter

User's Average Rating

4.5

Long wear

4.5/5

Packaging

4.5/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.4/5

Value for money

4.2/5

226 of 231 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

153

no

17

maybe

61

Come with liquid highlighter-ish finish, Stardust brings a new technology of luxurious liquid-to-powder formula. Liquid highlighter could be a little trouble for those with oily skin, as they can begin to slip as the day goes on. Stardust perfectly balances the formula of both powder and liquid highlighter to complement both dry and oily skin without slipping plus it comes in handly compact!

  • Moon Shadow : A neutral beige powder that highlights complexion with the perfect balance of warm and cool tones. Stardust illuminate highlighter delivers an instant and intense glow, yet gorgeously amplify natural glow. It contains 13 grams of silky texture.
  • Bronze Nebula : A champagne highlighter that create a soft candlelit glow – day or night. Stardust illuminating highlighter delivers an instant natural with buildable intense glow, gorgeously amplify your desired look. It contains 13 grams of silky texture.
  • Golden Sun : A sun-kissed golden powder that enhances the overall complexion with warm glow. Stardust illuminating highlighter delivers an instant and natural glow, yet gorgeously amplify buildable intense glow. It contains 13 grams of silky texture.

Tags:

Community Review

Sort By

16 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Warna ok, bahannya mudah hancur, pas sampai dirmh, isinya hancur lebur, hasil glownya ok, tahan lama juga, memberikan efek shimmery glowing pada kulit
(0)
(0)

12 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Pas pertama kali liat packagingnya.. wah banget siih parah bagus banget rose gituu udh gitu keliatan luxury gituu.. cuma sayangnya punya aku kena kuku.. jadi gompal gitu 😢.. but i love it.. rekomen dah ini maah
(0)
(0)

11 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

2.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

5.0/5

Ternyata highlighter nya kurang nempel klo di kulit aku dan kurang terlihat, jadinya bukan seperti highlighter tp bubuknya jatuh seperti gliter tapi warnanya krn gold jd bisa dipake utk di mata yippiee
(0)
(0)

09 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

2.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

5.0/5

Warnanya kuning cetar. Suka bgt dupes fenty yg trophy wife. Pas dipake blinding luar biasa. Tapi sayang kalo dipake sehari2 ga di set pake setting spray yg matte dia gampang ilang. Jd warna kuningnya udah samar2. Shiny nya juga berkurang banyak. Mudah skali kena hempas angin hilang. Shiny awal pemakaian aku upload di foto ya.
(0)
(0)

04 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

beli Goban highlighter yang varian bronze nebula, plusnya suka banget sama highlightnya di muka, pink-ish, not too blinding, natural, dan packaging pun bagus dan elegan. Minusnya teksturnya too powdery, jadi gitu diolesin pake kuas, bubuknya langsung jatuh2..
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media