ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Goban Highlighter

Goban Highlighter

User's Average Rating

4.5

Long wear

4.5/5

Packaging

4.5/5

Pigmentation

4.6/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.2/5

220 of 224 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

152

no

14

maybe

58

Come with liquid highlighter-ish finish, Stardust brings a new technology of luxurious liquid-to-powder formula. Liquid highlighter could be a little trouble for those with oily skin, as they can begin to slip as the day goes on. Stardust perfectly balances the formula of both powder and liquid highlighter to complement both dry and oily skin without slipping plus it comes in handly compact!

  • Moon Shadow : A neutral beige powder that highlights complexion with the perfect balance of warm and cool tones. Stardust illuminate highlighter delivers an instant and intense glow, yet gorgeously amplify natural glow. It contains 13 grams of silky texture.
  • Bronze Nebula : A champagne highlighter that create a soft candlelit glow – day or night. Stardust illuminating highlighter delivers an instant natural with buildable intense glow, gorgeously amplify your desired look. It contains 13 grams of silky texture.
  • Golden Sun : A sun-kissed golden powder that enhances the overall complexion with warm glow. Stardust illuminating highlighter delivers an instant and natural glow, yet gorgeously amplify buildable intense glow. It contains 13 grams of silky texture.

Tags:

Community Review

Sort By

22 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Highlighternya bagus banget ternyata dikulit lembut texturenya gak bikin pores makin besar, efek nya basah dan gak lebay. harga oke, packaging oke. Buat dipake sehari hari oke. Warna nya cocok buat kulit asia.
(0)
(0)

22 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Susah banget cari highlighter yang partikelnya kecil dan akhirnya sekarang aku nemu ini, kalo pake ini tuh keliatannya memang kulit aku sehat bukan kayak mengkilat gitu, pigmentasinya bagus banget! Karena gak terlalu heboh jadi cocok banget buat daily tapi jangan terlalu heavy pakenya yah, packaginya luxury banget! Untuk harga segitu dengan produk yang lumayan banyak worth it kok
(0)
(0)

15 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Wadidaw highlighter kece lokall. Formulanya alus dan pigmented jd harus hati2 pas dibrush ke muka biar ga overly glittery. Tapi shadenya oke dan memang cetar bingits, cucok kalo emang pengen highlightnya keliatan dari bulan. Packagingnya kalo dilihat memang bagus tapi juga kerasa sedikit ringkih jd kalo untuk travelling harus ekstra hati-hati.
(0)
(0)

12 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

partikel partikel gliternya halus bangett!! warnanya apa lagii <3 bisa dibuat blinding ataupun soft buat hasil yang lebih natural
(0)
(0)

11 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

packingnya super mewah ya dan luxurious banget gitu. highlighternya sekali swatch juga warnanya langsung keluar dan shadesnya bagus bagus banget semuanyaa
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10590 Reviews

Beauty Glossary

Produk perawatan rambut yang berfungsi untuk melembutkan rambut sehingga lebih mudah diatur. Kondisioner juga bisa membuat rambut lebih lemb...

Kondisioner

Stay in the loop!

Follow us on social media