ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

THREE Ultimate Protective Pristine

THREE Ultimate Protective Pristine

User's Average Rating

4.2

Long wear

4.3/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.3/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

1

maybe

2

Contains 80% naturally-derived ingredients

SPF 32/PA+++ UV absorber-free
Free from parabens, synthetic perfumes, animal-derived ingredients, and mineral oils.

Skin feels pleasantly plumped from within, the instant you apply it, demonstrating that it has brought out the vitality in your bare skin.
With its gentle ingredients and texture like an emulsion, this make-up base minimizes the burden on your skin and blends in beautifully with your foundation, even if your skin is prone to dryness or chapping.
The nude beige tint is supremely effective in correcting skin tone irregularities, creating a high-quality, velvety-smooth base.

Tags:

Community Review

Sort By

31 December 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Aku suka primer ini karena udah include spf 32+++ tapu tetep aku apply sunblock lagi. Setelah pakai primer ini kulitku jadi terlihat lebih halus dan terlihat sehat
(0)
(0)

20 November 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Krn kulit ku oily but dehydrated jd kalau pake fondie bisa pecah gtu, trs liat ada sale three akhirnya coba in beli dan tyta dia ngebantu prep skin ku much better, udah g pecah lg dan tyta fondie ku jg lebih awet ❤️
(0)
(0)

18 November 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Kulit kita kalo dipakein ini tuh rasanya my skin but better, padahal baru makeup base doang, the instant you apply it, demonstrating that it has brought out the vitality in your bare skin. Ini tuh semacam makeup base gitu dan udah spfnya which is nice for me. The nude beige tint is supremely effective in correcting skin tone irregularities, creating a high-quality, velvety-smooth base.
(3)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

D

Istilah yang biasa dipakai untuk mendeskripsikan makeup atau kondisi kulit yang berkilau sehat dan terlihat segar. Biasanya kondisi ini adal...

Dewy

Stay in the loop!

Follow us on social media