ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

COSRX Low PH Good Morning Gel Cleanser

COSRX Low PH Good Morning Gel Cleanser

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.4/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.2/5

1908 of 2001 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1381

no

188

maybe

432
Mildly acidic pH 5.0 ~ 6.0 Good Morning Gel Cleanser, pH 5.0 ~6.0 : similar to skin’s natural pH level, Contain tea-tree oil : control oily skin, shrink pore size, Contain natural BHA : refine skin texture, Gel type : smooth and skin friendly. WHY choose Good Morning Mildly Acidic Cleanser? pH4: acidic 5-6 : natural range, most ideal skin, neutral 7-8 : acne skin 9 : atropic skin , alkali. Skin is mildly acidic ! Oily skin’s pH is lower Dry, sensitive skin’s pH is higher. Don’t get yourself fooled! Washing with water only in the morning is not acceptable even after the perfect wash day before at night! .Skin produces dead skins and sebum while you sleep. Mildly acidic cleanser softly removes those wastes and leaves skin hydrated all day long.

1. For AM time : Dispense the cleanser and massage onto a wet skin to dissolve and wash away sebum, dirt, dead skins, leaving skin extremely soft and comfortable. 2. For other time: Wash with your normal cleanser first, and do a second wash with Good Morning Mildly Acidic Cleanser onto your sensitive skin. Gently massage onto a skin and rinse thoroughly with a tepid water. TIP: Try Good Morning Gel Cleanser onto a dry skin and massage in a circular motion. Then use a small amount of water to make lather. Wash face with fresh lather to achieve a clear skin.

Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polysorbate 20, Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Betaine Salicylate, Citric Acid, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA

Tags:

Community Review

Sort By

24 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sensasi yang dirasakan seketika setelah memakai cleanser ini kulit muka terasa lembab tapi gak berlebihan dan yang cukup mencengangkan komedo di hidung ku berkurang dan permukaan hidung terasa lembut seperti habis membersihkan komedo
(0)
(0)

24 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

pertama kai nyobain produk cosrx yang cleanser. banyak good review dari cleanser ini dan kebetulan promo bundling ny,,harga jg terjangkau..sering2 ada promo untuk brand dari cosrx
(0)
(0)

24 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

—oily acne prone fw tergentle sejauh yg pernah aku coba! suka sama fw inii, ga bikin jerawatan, trus habis dibilas muka kerasa halus lembut gituu! senengnya lg dia ga bikin jerawatan sih (kayaknya) hehe
(0)
(0)

24 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Awalnya ingin coba produk rangkaian cosrx semua karena pengen banget lepas dari produk dokter , awal pake ini keluar jerawat bruntusan kecil-kecil di jidat di dagu , tapi 2 minggu kemudian hilang malah kulit keliatan cerah terus jerawat gak nongol lagi . amazing pokoknya 😂 jadi sekarang aku udah lepas produk dokter 💓
(0)
(0)

24 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Aku pake ini pertama kali lgsg jatuh cinta bgt, se lembut itu di muka, walaupun agak kurang suka sama bau nya tapi sejauh ini aku suka sama cara kerja nya, bener bener bikin lembut dan lembab bgt setelah di pake, yaAllah pokoknya im love it 💕
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10593 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media