ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Neutrogena Oil-Free Acne Wash

Neutrogena Oil-Free Acne Wash

User's Average Rating

4.0

Effectiveness

3.9/5

Packaging

4.3/5

Texture

4.3/5

Value for money

3.5/5

14 of 17 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

9

no

4

maybe

4
Oil free acne face wash combines a powerful acne treatment and cleanser in one formula to treat and help prevent breakouts in one simple step. Not only does the oil-free formula gently cleanse deep to pores for clear skin, it contains Salicylic Acid to help get rid of acne and help prevent future breakouts. Plus, the special skin soothers help prevent irritation and over-drying, so it rinses clean and is never oily.

Cleanse twice a day. Apply to your hands, add water and work into a lather. Massage face gently. Rinse thoroughly.

Active ingredient: Salicylic Acid 2% (Acne treatment). Inactive ingredients: Water, sodium C14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, PEG-80 sorbitan laurate, C12-15 alkyl lactate, benzalkonium chloride, disodium EDTA, fragrance, cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, propylene glycol, aloe barbadensis leaf extract, anthemis nobilis flower extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, sodium hydroxide, citric acid, yellow 5, red 40.

Tags:

Community Review

Sort By

29 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Jadi aku pernah pake facial wash dari dokter, aku iseng-isenglah cari facial wash yang ingredients nya mirip, nah si neutrogena ini mirip dong ingredientsnya sama facial wash dari dokterku. Meskipun harganya lumayan tapi worth it kok kan isinya banyak. Aku sih suka bangettttt
(0)
(0)

25 March 2019

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Its very expensive, mana aku gak cocok pake ini, muka jadi lebih berminyak dan karena gue sensitif jadinya langsung jerawatan :( please give me back my money
(0)
(0)

05 February 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Aku pake ini pas lagi ada bbrp jerawat dan bruntusan. Setelah beberapa hari pake ini jerawat dan bruntusan ku langsung hilang mungkin karena kandungannya ada 2% salycilic acid. Tapi entah kenapa habis cuci muka rasanya mukaku ada sedikit rasa ketarik tapi muka rasanya super bersih setelah cumuk dan kalo pegang pipi rasanya lembut kenyal gitu. Untuk bekas jerawat gatau kenapa juga sedikit mudar setelah aku pake beberapa minggu. Aku pakenya ini 2 kali sehari setiap pagi dan malam hari. Menurutku face wash ini bagus sihh cumann packagingnya kurang travel friendly jadi susah kalo mau dibawa kemanamana. Mesti beli botol kecil lg karena pumpnya mudah kepencet gitu. Untuk teksturnya sih kaya gel pada umumnya ga terlalu thick dan tinggal dikasih air sedikit trus gosok ditangan sampe berbusah dan langsung pake deh hihi.
(0)
(0)

18 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

facial wash tercinta setelah cetaphil. coba ini karena emang penasaran banget katanya bagus. dan emang sebagus itu. setelah pake ini muka ku jadi lebih bersih, halus, dan ga bikin ketarik. suka banget ,sesuai claim nya ini oil free. teksture nya kaya gel gitu ada foam nya tapi ga terlalu banyak. packaging nya praktis dan ga gampang tumpah. untuk harganya worth it to buyy!!
(1)
(0)

18 December 2018

Effectiveness

2.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

RED BUMPS ON MY SKIN.... HRGHHHH.... I got this wash because i've heard good things about the company but never ever in my life have i experiences he results this wash gave me. I started using it and it has been only three days and my skin is super itchy and has red bumps when i feel my skin it feels very dry. I stopped using it as next week I have an big event and last thing I want is bad skin. Now i don't know why this product has done this to the skin, i have used neutrogena products before and it was fine but for some reason this didn't work out. Also on the bottle it says the wash it was normal to comboindation skin and I am that skin type but cleaner didn't work for me. Very disappointed.
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media