ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Novexpert Booster Serum Hyaluronic Acid - 30ml

Novexpert Booster Serum Hyaluronic Acid - 30ml

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.7/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.0/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

The World's Highest Concentration of Hyaluronic Acid! with smoothing, moisturizing and repulp effect to fill wrinkles and smooth out tired skins.

One bottle is equivalent to 20X Hyaluronic Acid injections and 4 different molecular weight of Hyaluronic Acids to act on all layers of the skin. Skin firmness is improved from the inside out!

*Use test carried on 50 customers during 28 days.

WHAT MAKES IT UNIQUE:
The first dermatological product which contains the highest hyaluronic acid concentration in the world:
1,6% of pure hyaluronic acid
71,6% of hyaluronic acid gel
100% natural

HOW TO USE :

Apply everyday 2 to 6 drops of the Booster Serum Booster to counterbalance the hyaluronic acid loss, the real mattress of the skin.
Spread this serum on the face, neck and/or the cleavage. Apply in the morning and/ or the evening.
This Booster Serum can be applied alone without any other care, before applying your cream and/or mixed with your cream.
Do not wait between the application and the make-up. Does not fluff.

Tags:

Community Review

Sort By

16 August 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

SUKAAAA BGTBGTBGT YAAMPUNNN PRODUK NOVEXPERT EMG TERLOVE!!!! gatau mau blg apa lagi intinya produk ini ngebantu bgt balikin kulit aku yg udah kusam, gradakan gjelas, bekas jerawat dimana2 beuuh mantep abis semantep harganya:(
(21)
(0)

23 February 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Setelah hampir seminggu menggunakan produk ini saya merasa tekstur kulit wajah lebih lembab dan kenyal. Produk ini mudah meresap di kulit dan tidak meninggalkan kesan lengket. Dapat digunakan sendiri maupun digabung dgn produk lain untuk manfaat lbh optimal. Love it!!
(1)
(0)

18 December 2017

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Bikin kulit mukaku jadi super lembab, moist dan yang paling penting ga bikin breakout. Tekstur awal sedikit lengket tapi cepet kok meresap ke dalam kulit, wanginya juga enak banget. Setelah memakai booster ini selama kurang lebih 3 minggu aku merasakan kulitku jadi lebih kenyal, lembut, dan fine line aku juga mulai memudar. Booster ini juga membuat warna kulit ku jauh lebih cerah 1 tingkat.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media