ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Menard Fairlucent Whiter Essence

Menard Fairlucent Whiter Essence

User's Average Rating

4.2

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.3/5

Value for money

3.7/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

1

A whitening serum that provides Foster Whitening for clearer, more translucent and radiant skin. It regulates the generation of melanin and prevents pigmentation and freckles caused by UV rays.

Features :

  • Regulates the generation of melanin and prevents pigmentation and freckles caused by UV rays. Whitening agent Stable Vitamin C Derivative (APM)*1 (active ingredient)
  • A nano-sized biological component*2 (treatment ingredient) allows Stable Vitamin C Derivative (APM) to smoothly penetrate into the horny layer.
  • Soothes skin after UV exposure. Alaria Seaweed Extract*3 (treatment ingredient) Shirakami Yeast Extract*4 (treatment ingredient)
  • Moisture-rich texture that provides a comfortable feeling to the skin

HOW TO USE

  • After toning your skin with lotion, take an appropriate amount of FAIRLUCENT Whiter Essence (about 1.52.0 mL,) on a cotton pad and apply it onto your face by gently patting it from bottom to top.  For areas of concern, place a piece of cotton soaked with Whiter Essence for 2-3 minutes in the same manner as a lotion mask. Make sure not to let Whiter Essence come in contact with your eyes.
  • You may feel slight discomfort when the Essence penetrates into the skin. This is of no major special concern if the discomfort subsides after a while.

Tags:

Community Review

Sort By

04 March 2019

Effectiveness

2.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

1.0/5

Rejur Review jujur Entah ada angin apa beli essence ini padahal ini harganya ga main main tapi di aku cenderung biasa aja cuma bikin kulit jadi glowing dan lama kelamaan jadi bikin berminyak .baguslah kulitku cocok dengan harga murmer
(0)
(0)

19 July 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Essence yang melembabkan kulit ku dan kulitku ini setelah pakai essence ini jadi agak glowing lohh. Ngga tau sih karena produk ini atau skin care lain yg aku pakai,tapi aku merasanya seperti itu bagus banget deh parah
(1)
(0)
Nur Fajriah

Nur Fajriah R.

5.0

15 February 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Baru sekitar 1 bulan pakai serum ini dan sudah merasakan manfaatnya. Warna kulit jadi lebih merata dan bekas jerawat mulai memudar. Dan yang paling penting, serum ini ngga bikin kulit kering.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media