ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Serum Vegetal Wrinkle Lifting Night

Yves Rocher Serum Vegetal Wrinkle Lifting Night

User's Average Rating

4.0

Size

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

1 of 1 reviewer recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

The V Shaping Night Care - Wrinkles & Lifting works while you sleep to smooth even pronounced wrinkles and to restore the density of the skin's mesh.
Offering a lifting effect, without any other intervention besides botanicals, the powerful anti-wrinkle action of the Ice Plant is combined with Sandthorn seed extract, which improves skin’s elasticity and limits its sagging.

Tags:

Community Review

Sort By

14 April 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 50 ml
Cream pertama setelah move on dari cream dokter. of course aku pake ini bertahap, karena ga bisa lepas begitu aja dari cream dokter. tapi sekarang udah bener2 lepas dr cream dokter dan sampe sekarang pake ini. sejauh ini cocok banget di kulit muka ku. yang awal nya kemerahan krn efek cream dokter, pake ini malah jadi lebih cerah. setiap bangun tidur kulit muka kaya kenyal gitu.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10563 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media