ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mamonde Instant Aqua Base (SPF 26 / PA ++)

Mamonde Instant Aqua Base (SPF 26 / PA ++)

User's Average Rating

4.0
Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase
1
1
Yes
No
Maybe
Instantly moisturizes the skin and results in a smooth skin. A light yet rich moist emulsion texture instantly moisturizes the skin, helping makeup look moist and even without clumping. Quickly summarizes skin bending like fine wrinkles and corrects dull complexion. Pink base produces moist skin texture like dew. Three kinds of Pearl Pigment makeup, which produce a bright tone and moisturize the skin with a blend of three youngrong Pearl Pigment produced a dazzling brilliance skin moisture.

After applying the foundation, take an appropriate amount, then roll out from the inside of the face and spread it thinly. As you fill the pores, you can tap and pat your skin to complete smooth skin texture. Please pat your whole face with your palm .

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

07 December 2018

Pigemented banget tapi gak cocok sama akuu. Warnanya gak pas huhu sedikit kecewa padahal aku suka banget sama produk produk dari mamonde, kalo pake ini aku mesti mix sama produk lain biar warnanya pas
(1)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

27 June 2018

Aku suka bangettt dengan produk ini. Salah satu produk kesukaan aku nih di salah satu brand kesukaan aku. Produk ini sangat bagus karena cocok di kulit wajah aku yang tipe kulit wajahnya kombinasi, alias kering tapi berminyak di daerah t (t zone). Mencerahkan dan melembabkan kulit wajah.
(0)
(0)

Popular Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9268 Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9166 Reviews

Beauty Glossary

T

TOL

TOL atau Triangle of Light, yaitu area segitiga di bawah mata yang dihighlight menggunakan concealer.

Stay in the loop!

Follow us on social media