ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Shu uemura Skin Perfector

Shu uemura Skin Perfector

User's Average Rating

4.8

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

An oil elixir that awakens your senses through an addictive skincare experience. Skin perfector is not only beneficial as a multi-purpose skincare treatment but also enhances your makeup finish. Makeup spreads effortlessly and has a surprising fit on the skin resulting in a natural, glowing look. Suitable for all skin types including sensitive skin. BREATHE in the fine natural aromas of carefully selected essential and botanical oils for the best skin condition. TOUCH the comfortable lightweight oil texture. Quickly and deeply penetrates the skin, cloaking it in a thin veil. FEEL the difference in your skincare thanks to the multi-power of oil. Wake up in the morning to noticeably softer, smoother skin. UNVEIL beautiful, light-infused skin. At night, skin perfector protects your skin while infusing moisture while you sleep.

Tags:

Community Review

Sort By

25 November 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Suka banget sama skin perfector dari shu Uemura ini, ini aku pake untuk serum sebelum tidur dan paginya kulit terasa lebih smooth. Aku juga pake untuk primer makeup, makeup terlihat lebih dewy dan awet, ga bikin gatel juga setelah makeup. Cuma harganya termasuk mahal,
(1)
(0)

25 August 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

skin protector nya shu uemura bagus banget beyb . semacam serum gktu sihhh kalo ga salah ada spf nya gituuuaku pernah dpt yg sample size dn sangat berguna
(3)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media