ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Evian Mineral Water Spray

Evian Mineral Water Spray

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

41 of 45 reviewers recommend this product

Repurchase
27
4
14
Yes
No
Maybe
A hydrating facial spray that delivers powered micro-droplets of pure evian® natural spring water in a leak-proof canister, sealed at the source in Evian-les-bains, France. With its powerful micro-droplet mist, evian Brumisateur® hydrates, tones, and refreshes skin throughout the day. A favorite of skin care professionals, hypo-allergenic evian Facial Spray with a neutral 7.2 pH is compatible with all skin types and enhances all skin care regimes. Spray a light mist right over makeup to revive color throughout the day. It can also help remove perspiration, ocean salt, and pool chlorine from the skin.

Mist generously after cleansing, morning and night before applying moisturizer. Spray lightly after applying makeup for a smooth, blended look. Apply throughout the day to revive color and for a refreshing boost.

-Pure, Natural evian® Mineral Water: Propelled by safe nitrogen (the air we breathe is 80 percent nitrogen) with a neutral 7.2 ph.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

15 February 2019

Suka banget sama pencetan nya (maap gatau apa nama lainnya wkwk) soalmya pas mencet langsung keseluruh muka ga stuck di 1 arah aja tadi merata, lembab banget dan bikin muka segerrr, bisa di pake buat base makeup atau setting spray
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

03 February 2019

bikin seger bgt dan buat nge set makeup bener2 oke. harganya cukup pricey ya botolnya ringan bgt dan warnanya lucu gt kyk botol buat bayi hehe. gampang jg dibeli di drugstore2 gt so far aku suka
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

21 December 2018

pake ini dulu banget. seingetku hasilnya B aja sih. gak bikin yang makin lembap juga. semprotannya juga kurang enak, jadi boros banget pemakaiannya. pas dipake ya seger aja gitu, cooling sensation. dibilang bikin awet makeup sih nggak juga. bener2 B aja hasilnya.
(2)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

21 December 2018

Beli evian ini karena pengen coba facial mist, biasanya aku pake sebelum skincare apalagi sebelum pake face oil, bikin face oil cepet menyerap. Tetapi kalo untuk setting spray biasa aja.
(2)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

20 December 2018

Evian water spray iniii bagus banget buat dipake buat kayak sebelum make up atau setelah pake foundi.. hasil setelah memakai evian ini make up nya jadi lebih tahan lama selain itu make up nya jadi lebih set gitu dan jadi nggak crack
(2)
(0)

Popular Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9268 Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9167 Reviews

Beauty Glossary

T

TOL

TOL atau Triangle of Light, yaitu area segitiga di bawah mata yang dihighlight menggunakan concealer.

Stay in the loop!

Follow us on social media