ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Innisfree Super volcanic pore clay mask

Innisfree Super volcanic pore clay mask

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

1419 of 1513 reviewers recommend this product

Repurchase
921
158
434
Yes
No
Maybe
A 6-in-1 pore treatment clay mask containing super volcanic cluster capsules to absorb sebum effectively and cleanse pores

After washing your face, gently apply toner on your face to even out your skin texture. Then, apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas. Rinse off the mask with lukewarm water after 10 minutes.

WATER, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, VOLCANIC ASH, GLYCERIN,

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Aaa sedih banget ga cocok sama masker ini. Baru sekali pakai terus keesokan harinya langsung keluar jerawat😢. Teksturnya agak susah diratain. Untung baru pakai yg trial kitnya jadi ga rugi" banget. Packagingnya jg kurang higienis karena di jar.
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

i’m obsessed with this clay mask! it is super easy to apply & a little goes a long way. during the summer time i like to use this everyday or every other day and it is so easy to wash off as well! after washing it off my skin feels so soft & fresh. it says to leave it on for 10-15 mins but i like to leave it on for a good 25-30 mins because i see better results that way. i will definietly buy this again!
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Super volcanic pore clay mask innisfree ini kurang cocok di gue , bikin kulit gue kekelupas akibat kering dan kalau udah kelamaan gadipake nanti isinya jadi keras
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

habis cobain clay mask ini muka ku jadi lembut, suka banget kalau habis pakai masker ini, tapi efek ngecilin pori-pori muka kayaknya di aku belum terlalu keliatan, kayaknya harus rajin pakainya. isinya banyak banget ga habis-habis worth it sama harganya
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Sebagai pecinta clay mask/charcoal mask, ini adalah salah satu clay mask paling ciamik! bener bener bisa membersihkan pori-pori. Harganya affordable dengan isi produk yang bisa dipake berbulan-bulan.
(3)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
7318 Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
7157 Reviews

Beauty Glossary

PRP atau Platelet Rich Plasma adalah teknik perwatan wajah yang memanfaatkan penggunaan plasma darah yang diambil dari pasien itu sendiri ya...

Stay in the loop!

Follow us on social media