ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Moisturizing Mask

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Moisturizing Mask

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.3/5

257 of 261 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

209

no

18

maybe

34

Continuous Hydration

Hyaluronic acid with multiple special molecular structure is a moisturizing ingredient that firmly holds water molecules inside the skin. Combined with continuous hydrating and soothing ingredients which include Algae from the intertidal zone, Bladderwrack, and Aloe vera, as well as the double-acting hydrating ingredients CosphingoTM x AquaroadTM to improve skin tone, this mask five gives you well- nourished, translucent, and baby soft skin.

Brightening and Firming

A perfect blend of Arnica motana and Ruscus aculeatus revitalizes the skin with a double-acting factor that improves elasticity and firmness. It effectively and instantly enhances skin softness. The Malvasylvestris complex and Watercress leaf extract can reduce skin roughness and dullness,restori crystal-clear and radiant skin while moisturizing it.

Skin Type:

For normal to dry skin type. Especially recommended for dry skin or skin needing immediate hydration

Function:

Continuous hydration, Brightening, and Firming

Tags:

Community Review

Sort By

26 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Br pertama kali coba & rasanya adem dong pas dipakaii.... pas bgt dipakai dimuka aku, ga kegedean jadi essencenya ga luber kemana-mana. G bikin gatel / iritasi. Mukaku jadi lebih kenyall ☺️
(0)
(0)

18 April 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Thank you sociolla for giving me this sheetmask! Rasanya adem dipakai terus bikin mukaku glowing seketika. Essencenya banyak dan ngga lengket. Baunya wangi!🙂☺️
(0)
(0)

10 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Sheetmask dengan essence paling banyak diantara sheetmask yang lain. Sisa essencenya bisa buat semuka sama kalo masih ada sisa lagi, dicampurin ke rose water dijadiin DIY facemist. Value for money banget sih ini!
(0)
(0)

06 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Gak terlalu berharap banyak, karna sebelumnya udah coba yang varian aloe vera, tapi ngerasa gatal seusai pemakaian sheetmask. Tapi ini enggak! Ternyata varian ini lebih nyaman di kulit wajah aku dan efeknya langsung keliatan, kulit wajah jadi lembut, lembab, dan pori-pori mengecil! Luvvv
(0)
(0)

31 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

packagingnya praktis dan kecil, essence nya lmyn banyak, efeknya bikin kulit lembab dan kenyal gitu, harga juga affordable, texture essence nya ga encer tapi jg ga kentel pas sih
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media