ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Loreal Paris Pure Clay Illuminating Mask

Loreal Paris Pure Clay Illuminating Mask

User's Average Rating

4.2

Effectiveness

4.3/5

Packaging

4.4/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.0/5

240 of 262 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

145

no

40

maybe

77
Transform Skin in Just 10 Minutes. 3 Pure Clays and Charcoal. For Dull and Tired-looking Skin.Indulgent. Transformative. Perfectly Clean. L’Oréal Paris Skin Experts have created a super-charged Pure-Clay mask with the power and benefits of Charcoal to detoxify and illuminate your skin in just 10 minutes. Our indulgent and powerful formula for this detox face mask provides a luxurious experience while potent pure clays and charcoal act like a magnet to clean out pores and draw-out and capture deep impurities (such as dirt, oil, and pollution). This creamy, non-drying formula leaves skin feeling clean, velvety, and rebalanced. Detox and Brighten Pure-Clay Mask addresses your dull, tired skin to reveal a purified, even, and radiant complexion. Immediately, skin looks brighter with a healthy glow. Deep pore cleansing–dirt, dust and pollution are removed from skin. Skin’s complexion looks fresher and more even. Use After Use, skin is clean as if detoxified. Skin feels as though it can breathe better. Skin is healthy looking and more beautiful.Apply an even layer to clean dry skin, avoiding eye and lip area. Leave on for 10 to 15 minutes then remove with water. For best results use 3 times a week.

Tags:

Community Review

Sort By

13 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Clay mask yang wanginya seger banget, sehabis pake langsung keliatan efek mencerahkannya. Bikin wajah lembab juga, isinya lumayan banyak dan awet. Worth to try
(0)
(0)

29 April 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

suka bgt sama claymask nya loreal. awalnya cobain yg item trus sekarang beli lg yg ini, ternyata sama2 bagus. efek mencerahkannya lumayan ada, dan dia deep cleansing bgt. komedo jd lunak dan keluar semua. teksturnya padat tapi gampang di blend kok, tinggal blend pake jari gaperlu pake brush
(0)
(0)

29 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Setelah memakainya bikin wajah menjadi cerah. Awalnya aku pikir kaya krim tipis yang tinggal dioles dan di kopek saja ternyata tidak. Cepat kering setelah dioleskan di muka, dan packing kacanya menarik.
(0)
(0)
Prisca

Prisca andini

3.5

24 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

baru pake 2x sih, tp pas pakai pertama kali itu kerasa lembut bgt kulitnya dan ga bikin kusam. teksturnya jg cepet bgt kering. gampang diaplikasiin sih menurutku. overall aku suka sih
(0)
(0)

21 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Hampir mirip sama farian yg hijau, baunya juga sama, pas habis di bilas muka trlihat lbih cerah.. Aku pakai ini semggu sekali,.......................
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10578 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media