ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Menard Beauness Spa Mask Sheet

Menard Beauness Spa Mask Sheet

User's Average Rating

4.2

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.3/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

1
  • Contains SPA Essence* Contains Dipotassium Glycyrrhizinate
  • Soaked generously with thick lotion, the pliant mask sheet clings tightly to the skin.
  • The mask sheet stays on for about 10 to 15 minutes while keeping moisture in. Holds the lotion against the skin to hydrate the horny layer.
  • Makes the skin less prone to roughness and pimples
  • Conditions the skin
  • Fragrance- and color-free


    HOW TO USE
  • Use at night time skincare routine on cleansed skin or after massage.
  • Take a mask sheet from the pouch and spread lengthwise.  Next, spread open to the sides.
  • Holding the upper part of the mask sheet, adjust to fit around the eyes, nose and mouth and then closely adhere to the entire face.
  • Overlap the cut-out parts of the mask sheet so that the mask fits to the shape of the face more easily. * Place the upper sheet with the large cut-out on each side of the face, over the lower sheet.  Then, the sheet does not easily come off.
  • Gently peel the mask off after 10 to 15 minutes and blend the remaining lotion into the skin with the fingers.
    * It is not necessary to rinse the face.

Tags:

Community Review

Sort By

20 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Aku paling suka sheet mask ini! Harganya murah dan banyak banget variannya! Paling suka tea tree karena emang bagus di kulit aku. Bikin wajah lembab sama seger banget! Ini wajib re-purchase terus sih
(0)
(0)

10 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Ketika selesai maskeran pasti banyak esens nya ya itu fungsingnya banyak banget bagus dikulit dan sampek tumpah-tumpah aku olesin ke seluruh tubuh karena emang bangus banget
(1)
(0)

18 August 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

baunya agak sedikit kenceng menurut aku tapi ga mengganggu sih. ga bikin beruntusan, gak ada rasa cekit2 juga di muka aku yg lagi jerawatan ini. pas dipakein ke muka jadi dingin banget
(4)
(0)

18 December 2017

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Love this mask so bady! Waktu makai pertama kali langsung ada sensasi dingin menenangkan, dan wanginya juga bikin rileks. Cuma butuh waktu sekitar 15 menit pemakain saja, dan aku sudah bisa melihat hasil keja dari masker ini. Kulitku terasa lebih lembap dan glowing. Tapi sayangnya essence yang ada didalam kemasannya tidak terlalu banyak, jadi setelah dibuka harus segara diapikasikan ke wajah.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10569 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media