ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

My Beauty Diary Aloe Vera Mask

My Beauty Diary Aloe Vera Mask

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.3/5

289 of 299 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

249

no

17

maybe

33

My Beauty Diary Aloe Mask contains many different vitamins that can give your skin the moisture and nutrients needed. Rose serum ingredient can improve rough and dry skin. While natural seaweed ingredient contains an abundance of amino acid and nano-minerals that can deeply moisturize and replenish skin. Also contains Hyaluronic Acid, a highly recommended skin-moistening element that makes skin smooth and soft. Great to use after skin has been exposed to sun, to help calm. Recommended for all skin types, especially for those with dry and damaged skin.

 

Made of Japanese-imported multi-layer, cotton sheet that can hold additional nutrients and moisture. The use of nano-technology makes the cotton sheet ultra soft and adheres closer to the skin, so nutrients can be effectively delivered without running off.

 

Benefits:

  • Moisturizes
  • Nourishes
  • Softens
  • Replenishes
  • Smoothes
  • Calms

 

How to Use:

Cleanse face. Unfold mask sheet and apply to face. Leave on for 15-20 min. Pat face to help absorb.

Tags:

Community Review

Sort By

18 July 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Masker my beauty diary ini rich kandungannya. Aloe vera sangat menenangkan . Simpan dulj maskernya di simpan lebi dahulu di kulkas sebelum pemakaian, bakal lebih terasa segar...repurchase iyaa banget. tp harga masker ini makin naik. jadi beli banyak saat ada promo2nyaa 😊
(0)
(0)

16 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Sheet mask ini bener bener enak banget sih. Bikin muka jadi glowing sehat kelihatan seger banget. Wanginya juga seger banget. Sukaaa bgt sama sheet mask inii 😍😍😍
(0)
(0)

14 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

This is an okay sheet mask. My beauty diary sebetulnya memang termasuk merk skin care taiwan yang bagus. Cuma karena sheet mask ini klaimnya hanya hydrating, for this price point ya biasa aja hasilnya. Emang jadi lembab, tapi ngga yang wah banget. Banyak sheet mask merek lain yg bisa ngasih klaim serupa atau bahkan lebih tapi dengan harga di bawah ini. Poin plus nya cuma lembaran masker nya yg tipis dan essence nya banyak
(0)
(0)

26 June 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

aku pernah pake ini daaannnn benerbener deeply moistturizer bangettt, kulit kenyal banget dan langsung ngerasain efek bagusnya, harganya jg ga terlalu mahal😊
(0)
(0)

11 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

DEFINISI CINTAAA!! mbd ini emg holygrail bgttt buat akuuu!! abis pake ini kulit lsg kenyal, jerawat lsg kempeess, lembab dan enak bgttt huhu cintaa!!!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Kulit berwarna putih yang tekturnya keras dan terletak di pinggiran kuku. Kutikula kuku ini biasanya muncul karena kita kurang mengkonsumsi...

Kutikula

Stay in the loop!

Follow us on social media