ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

My Beauty Diary Aloe Vera Mask

My Beauty Diary Aloe Vera Mask

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.3/5

285 of 294 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

245

no

17

maybe

32

My Beauty Diary Aloe Mask contains many different vitamins that can give your skin the moisture and nutrients needed. Rose serum ingredient can improve rough and dry skin. While natural seaweed ingredient contains an abundance of amino acid and nano-minerals that can deeply moisturize and replenish skin. Also contains Hyaluronic Acid, a highly recommended skin-moistening element that makes skin smooth and soft. Great to use after skin has been exposed to sun, to help calm. Recommended for all skin types, especially for those with dry and damaged skin.

 

Made of Japanese-imported multi-layer, cotton sheet that can hold additional nutrients and moisture. The use of nano-technology makes the cotton sheet ultra soft and adheres closer to the skin, so nutrients can be effectively delivered without running off.

 

Benefits:

  • Moisturizes
  • Nourishes
  • Softens
  • Replenishes
  • Smoothes
  • Calms

 

How to Use:

Cleanse face. Unfold mask sheet and apply to face. Leave on for 15-20 min. Pat face to help absorb.

Tags:

Community Review

Sort By

20 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Sheetmask terfavorit! Nggatau kenapa, ini sheetmask ter ngefek di aku. Bener bener bikin lembab lumayan lama dan bikin calming bgt dimuka kemerahan jadi ilang. Worth it & recommended.
(0)
(0)

07 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

baunya jelas aloevera. dan ini enakkk banget banget banget sumpah, suka banget. bikin kluit lembab dan adem. kalau yang warna kuning justru bikin kulitku panas. sejauh ini dari semua varian MBD, ini yang paling aku suka. texturenya enak, cepet nyerep, ga lengket . dan banyak banget ...
(0)
(0)

25 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

yassssshhhhhh, masker dengan essence yang banyak!! Setelah make ini rasanya kayak kulit jadi lembab dan wanginya juga enggak nyengat banget. Sensasi soothingnya dapet banget! Me love this !
(0)
(0)

18 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

menurutku semua sheet mask sama aja rasanya kalau di pakai. dingin dingin gitu. kalau yg ini teksture essence nya lumayan kental dan banyak. apakah claim produk ini benar? kurang kerasa juga, mungkin harus rutin pemakaian
(0)
(0)

12 April 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

My beauty dairy emang mantul sih,sheetnya pas dimuka essence lumayan,efek hydrating lnya diaku kerasa banget,udah coba varian lain and i love it sooo much
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10578 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media