ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mediheal H.D.P Pore-Stamping Black Mask EX

Mediheal H.D.P Pore-Stamping Black Mask EX

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.2/5

746 of 768 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

624

no

42

maybe

102
This pore stamping Korean mask sheet includes mushroom extract, sodium PCA and centella asiatica extract, which control the excessive secretion of sebum. Adenosine and punica granatum fruit extract support skin lifting effect. This black mask sheet makes skin soft and controls skin greasiness.

After washing your face, gently apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas. Remove the mask after 10-20 minutes and gently pat your face to allow the remaining essence to absorb into your skin. Please do not rinse. (2-3 times per week are recommended).

water, charcoal powder, mushroom extract, peppermint leaf extract, rice extract, lichen extract, castor oil, punica granatum fruit extract, zanthoxylum piperitum fruit extract, propylene glycol, glycerin, allantoin, bis-PEG-18 methyl ether dimethyl silane, sodium hyaluronate, wheat amino acids, natto gum, adenosine, sodium PCA, dipotassium glycyrrhizate, centella asiatica extract, trehalose, xanthan gum, disodium EDTA, arginine, carbomer, hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, fragrance.

Tags:

Community Review

Sort By

18 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Selalu suka dengan black sheet mask. This is very moist but not dripping , the size fit nicely and the mask feel so rich. Mediheal emank ga pernah pelit sama essences. Love it!
(0)
(0)

18 July 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

baru pertama pake ini langsung suka bangetttt sumpahhhhhh dah, pas pertama pake ini ada rasa nyut nyut gth kaya di detox gth pas udah selesai maskeran kulit ku jdi keliatan cerah banget bikin jerawat merah jadi reda gth. btw diskon lagi dong biar bisa beli banyak sekalian hehe kalo ga discount mahal menurut aku
(0)
(0)

16 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Beneran mengecilkan pori pori dan menurut aku bikin muka lebih cerah dan ga kusam,sheetnya bener bener tipis dan warnannya item. Kekurangannya cuma kerasa lebih mahal dari sheetmask biasanya tapi bener bener worh it to buy!!!!
(0)
(0)

15 July 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Masker inituh wanginya enak banget terus lebar gitu jadi kena semua diwajahku dan essence banyak bisa dipakai nanti gitu. pokoknya dabest lah utk masker ini
(0)
(0)

15 July 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Beli ini karna diskonan juga dan ini paling disuka banget karna abis make langsung keliatan cerah dan pori-pori emang keliatan dan kerasa bersih, karna problem terbesar aku mmg dipori-pori, worth it banget pokoknya.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10800 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media