ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mediheal Collagen Impact Essential Mask EX

Mediheal Collagen Impact Essential Mask EX

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.2/5

848 of 862 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

709

no

46

maybe

107

Cointained skin vital factor Hydrolyzed collagen. Hydrozed elastin and acetyl hexapeptide 8 make skin vital and foam skin essence barrier for the protetion from skin dryness. Especially, the upgraded function Clear Fit has excellent effect in V-zone care and it tightens facial line and also the Clear Fit function enables sheet transformation by changing the white sheet to transparent type (Gel type).

After washing your face, gently apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas.

Remove the mask after 10-20 minutes and gently pat your face to allow the remaining essence to absorb into your skin. Please do not rinse.

(2-3 times per week are recommended).

Water, hydrolyzed collagen, boswellia serrata resin extract, willow bark extract, glycerin, propanediol, sodium hyaluronate, 1,2 hexanediol, xanthan gum, carbomer, panthenol, trehalose, betaine, disodium EDTA, butylene glycol, hydrolyzed elastin, wheat amino acids, acetyl hexapeptide - 8, portulaca oleracea extract, aloe vera, beta glucan, sodium ascorbyl phosphate, allantoin, polysorbate 80, dipotassium glycyrrhizate, arginine, tocopheryl acetate, fragrance

Tags:

Community Review

Sort By

19 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

enak banget ini tuh dipakenya :''') hasilnya juga bagus banget, langsung kenyel gitu mukanya karna ada collagen nya. ngerasa agak cerahan juga? tapi kalo ga rutin makenya juga ga bertahan lama wkwkwk anaknya mager pake sheetmask sebenernya.
(0)
(0)

19 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

Produk kolagen pertamaku. Diantara 4 varian essence mediheal yg pernah aku pake, aku rasa ini paling awet ngelembabinnya. Teksturnya yg agak lengket bikin kurang nyaman, apa produk kolagen emang begitu kali ya? Tapi ga masalah selama ngasih efek baik di wajahku. Repurchase? Yesss lahh....
(0)
(0)

18 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sheet mask yang sangat dibutuhkan untuk umur ku 😂😘 and jadi favorite masks! They provide everything needed for my skin and since umur ku yang sudah tak muda lagi 😁
(0)
(0)

18 July 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sheetmask yang paling kusuka dari Mediheal ya ini. Efeknya langsung bikin cerah, dan kulit jd super lembab. Pokoknya enakkk bgt dipake, essence nya juga lumayan banyak.
(0)
(0)

17 July 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

Aku cuman coba produk ini 2 kali jadi ga tau efeknya gimana tapi overall ini lumayan sih to aku ga suka baunya dan agak lengket dan essencenya agak dikit hehe
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media