ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Avene Soothing Moisture Mask

Avene Soothing Moisture Mask

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.4/5

5 of 5 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

1

maybe

2

"

A true moisture bath, leaves your skin refreshed and glowing.

Paraben-free.


Benefits

  • Moisturizing* : Hydrators contained in the formula restore the skin barrier and promote optimal skin hydration.
  • Nourishing : With safflower oil.
  • Soothing : Avène Thermal Spring Water, soothing, softening provides your skin with an instant feeling of comfort.

* upper skin layers


Is it for me?

This Soothing moisture mask is particularly indicated for sunburns, flushes, tight, irritated, dehydrated, dull or sensitive skin.

HOW TO USE

  • Apply in a thick layer over your face.
  • Leave on for 10 to 15 minutes.
  • Remove excess with a cotton pad.
  • Follow with a fine mist of Avène Thermal Spring Water.

"

Tags:

Community Review

Sort By

26 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Salah satu scrub muka aku pake dr avene.. hasilnya Bagus buat kulit lebih halus & cerah.. juga bisa glowing juga loh.. Harus rajin2 pake seminggu 2x Biar hasilnya keliatan
(0)
(0)

18 February 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Best Moisturizer for Sensitive Skin! emang sesuai banget sama tagline nya, dia cocok sama wajah aku yang sangat sensitif. mungkin karna ph produk ini yang pas..
(0)
(0)

21 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Maskernya enak di aplikasiin dieajah trus gampang juga ga repot hasilnya bisa diliat langsung ngebuat muka mulus lembut seperti pantat bayi dan wanginya enak
(1)
(0)

07 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Yang ini lumayan bagus. Beneran bisa bikin muka lebih lembab dan sehat. Aromanya juga biasa aja gak nyengat gak gimana-gimana. Menurutku lumayan worth.
(1)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

masker ini cukup worth it buat mencerahkan wajah dan membantu ngecilin pori-pori pada wajah. tekstur dari masker ini mirip cream, aromanya kaya bedak bayi dan gampang diserap wajah. setelah 10-15 menit bilas masker pake air sampai bersih, rasanya kulit jadi halus, wangi dan kenyal.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media