ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Laneige Water Sleeping Mask (AD) + Gift

Laneige Water Sleeping Mask (AD) + Gift

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.0/5

681 of 722 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

487

no

96

maybe

139

Overnight mask that gives the skin a lively, well-rested appearance the next morning thanks to its Sleep-tox™ purifying effect

What's In The Box :

1. Water Sleeping Mask (AD) 70gr = 1EA

2. Lip&Eye Remover Waterproof 25ml =1EA

3. Lip Sleeping Mask  3g =3EA

Highlights :

1. Skin purifying effect: SLEEP-TOX™ technology purifies skin during sleep, keeping it in optimum condition
SLEEP-TOX™ technology’s purifying effects help to rejuvenate and normalize skin that is often fatigued and sensitized by stress during the day. This helps the skin to achieve a well-rested appearance the next morning.
2. Skin moisturizing: MOISTURE WRAP™ helps skin retain moisture throughout the night
The dense beta-glucan moisturizing shield (network) consists of active agents such as Hydro Ion Mineral Water, evening primrose root extract, Hunza apricot extracts, and more so that skin fully absorbs the goodness during 8 hours of sleep.
3. Skin soothing: contains skin-soothing agents that are gentle on sleeping skin, helping it recover overnight
Ultra-mild, safe formula that can be worn overnight / Non-comedogenic, sensitivity tested.
4. Aromatic SLEEPSCENT™ helps you relax during sleep
SLEEPSCENT™ specially developed for Laneige Water Sleeping Mask is an AMOREPACIFIC original, allowing skin to relax and rest and boosting its ability to regenerate.

Tags:

Community Review

Sort By

03 June 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

I LOVE THIS PRODUCT. Dipake sebelum tidur, ga perlu dibilas, besok paginya kulit wajah jadi lembut kenyal dan kelihatan lebih cerah. Dipake 2 kali seminggu. Senin - kamis :p Tekstur krimnya lembut, gampang pas diapply ke kulit wajah. Oh kulitku tipe oily, jadi tipis tipis aja ditaro ke muka. Sekalian hemat, soalnya agak mahal hahaha
(0)
(0)

25 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

the best sleeping mask I've ever tried . mencerahkan dalam waktu semalam. enak banget dipakenya, gak lengket dan soothing banget ke kulit yang lelah gitu. worth a price. kalo pakenya irit2x bisa sampe 3 bulanan itung2x untuk invest kulit yang sehat dan awet muda .
(0)
(0)

18 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

kunci dari glass skin ala2 korea yaitu kelembaban dan laneige water sleeping mask ini ngebantu bgt untuk dpt in glass skin glowing idaman semua orang! bener2 lembab sampai pagi tapi harganya mihil bgt:(
(0)
(0)

08 May 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Suka banget sama wanginyaaa. terus ya enak banget waktu di apply ke muka. Waktu paginya muka jadi lebih cerah dan glowing kayak orang korea. Aku biasanya pake sleeping mask ini stelah pake essence. Tapi tunggu essencenya nyerap dulu baru di apply
(0)
(0)

08 May 2019

Effectiveness

2.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

pernah coba sample water sleeping mask inii gift dari beli cushion laneige. seneng banget makenya, soalnya orang orang pada cocok pake ini buat calming bruntusan. ternyata di aku ga cocok, malah bikin kering dan nambah bruntusan ;-;
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10679 Reviews

Beauty Glossary

Dikenal juga dengan nama micro needling. Ini adalah teknik perawatan wajah yang menggunakan derma roller, yaitu alat yang memiliki jarum ber...

Stay in the loop!

Follow us on social media