ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Laneige Water Sleeping Mask (AD) + Gift

Laneige Water Sleeping Mask (AD) + Gift

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.0/5

674 of 715 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

482

no

95

maybe

138

Overnight mask that gives the skin a lively, well-rested appearance the next morning thanks to its Sleep-tox™ purifying effect

What's In The Box :

1. Water Sleeping Mask (AD) 70gr = 1EA

2. Lip&Eye Remover Waterproof 25ml =1EA

3. Lip Sleeping Mask  3g =3EA

Highlights :

1. Skin purifying effect: SLEEP-TOX™ technology purifies skin during sleep, keeping it in optimum condition
SLEEP-TOX™ technology’s purifying effects help to rejuvenate and normalize skin that is often fatigued and sensitized by stress during the day. This helps the skin to achieve a well-rested appearance the next morning.
2. Skin moisturizing: MOISTURE WRAP™ helps skin retain moisture throughout the night
The dense beta-glucan moisturizing shield (network) consists of active agents such as Hydro Ion Mineral Water, evening primrose root extract, Hunza apricot extracts, and more so that skin fully absorbs the goodness during 8 hours of sleep.
3. Skin soothing: contains skin-soothing agents that are gentle on sleeping skin, helping it recover overnight
Ultra-mild, safe formula that can be worn overnight / Non-comedogenic, sensitivity tested.
4. Aromatic SLEEPSCENT™ helps you relax during sleep
SLEEPSCENT™ specially developed for Laneige Water Sleeping Mask is an AMOREPACIFIC original, allowing skin to relax and rest and boosting its ability to regenerate.

Tags:

Community Review

Sort By

18 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

kunci dari glass skin ala2 korea yaitu kelembaban dan laneige water sleeping mask ini ngebantu bgt untuk dpt in glass skin glowing idaman semua orang! bener2 lembab sampai pagi tapi harganya mihil bgt:(
(0)
(0)

08 May 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Suka banget sama wanginyaaa. terus ya enak banget waktu di apply ke muka. Waktu paginya muka jadi lebih cerah dan glowing kayak orang korea. Aku biasanya pake sleeping mask ini stelah pake essence. Tapi tunggu essencenya nyerap dulu baru di apply
(0)
(0)

08 May 2019

Effectiveness

2.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

pernah coba sample water sleeping mask inii gift dari beli cushion laneige. seneng banget makenya, soalnya orang orang pada cocok pake ini buat calming bruntusan. ternyata di aku ga cocok, malah bikin kering dan nambah bruntusan ;-;
(0)
(0)

01 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

I've been use this product for 2 years ☺ I use this for twice / three times a week (sometimes once a week😂 if i didnt have a breakout in my skin) So this product is worth it to try (as many review said that😄). I use this product as my night routine & in the morning my skin feels very smooth, moist & little bit bright❤ I love this product after all❤
(0)
(0)

01 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Jujur ya ini bagus banget banget banget! Aku kulit yg berjerawat dan kombinasi aja aman banget! Melembabkan dan wanginya enak banget dan emg worth it banget harga segitu dan texturenya gampang banget menyerap dan ringan
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10569 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media