ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Glamglow Dreamduo Overnight Treatment

Glamglow Dreamduo Overnight Treatment

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.8/5

Packaging

4.9/5

Texture

4.9/5

Value for money

3.5/5

17 of 17 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

10

no

2

maybe

5

Skin becomes an overnight sensation – every night. A true dream team, DREAMSERUM & DREAMSEAL will give you plump, hydrated skin in two sexy steps. Wake up to soft, smooth sexy skin. Plumping isn't just for lips, DREAMDUO™ is our first skin plumper.

★ DREAMSERUM (Step 1 - pearl): a melt-in serum, with Green Coffee & Green Tea Leaf TEAOXI®. Antioxidants and supercharged essential vitamins provide an even flawless complexion.
★ DREAMSEAL (Step 2 - gray): a nourishing moisture boost of Hyaluronic Acid + Mozuku Green Algae plumps and recharges skins glow.

Skin Type:
★ Normal
★ Oily
★ Combination
★ Dry

Instant Results:
★ Afterglow
★ Plump
★ Radiant
★ Smooth
★ Moisture

If you want to know more...
DREAMDUO™ Overnight Transforming Treatment leaves skin looking and feeling radiant, hydrated, prepped and plumped, with an energizing afterglow. It's midnight magic for your skin, giving you sexy skin between the sheets. With Green Tea Leaf TEAOXI®, it infuses anti-aging antioxidants deep into skin, combating the day's stressors with supercharged essential vitamins. Wakeup makeup ready with an Instant Sexy Hollywood Glow.

Tags:

Community Review

Sort By

10 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

1.0/5

Pernah nyobain ini bagus banget! Maskernya enak banget abis make ini wajah aku jadi bersih terus keliatan sedikit cerah pori pori juga bersihan abis make ini. Cuman harganya buheh
(0)
(0)

09 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Bagusssss, texture nya lembut, pas diaplikasikan ke muka terasa detox nya bereaksi ke wajah, pas bilas ga susah, lalu hasilnya kulit wajah jadi halus setelah pemakaian
(1)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Supaaaa best! Kalo malamnya pake ini, pas pagi2 bangun muka udah super muluss dan keliatan fresh gitu. Sesuai sih sama harganya, tapi untuk harga segitu masih bisa digunain buat beli banyak masker2 lain yang gak kalah bagus sih hehe.
(1)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Masker dari glamglow ini emang juara banget sih! Aku suka banget sama teksturnya dan wangi nya,dan jangan ditanya lagi tentang hasilnya bikin aku ketagihan buat beli masker nya glamglow astagaaa sesuka itu sama hasilnya bikin wajahku terlihat cerah, pori-poriku mengecil dan halus.
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Ini bagus bgtt sih serius deh,tapi sih harganya mahallll😭😭❤️ Tapi untuk manfaat nya bener bener se bagus itu guysss... bikin muka kita glow bgt kaya namanyaaa👍👍👍
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10652 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media