ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

COSRX One Step Moisture Up Pad

COSRX One Step Moisture Up Pad

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.1/5

342 of 358 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

236

no

26

maybe

96
Formulated with Propolis Extract and Hyaluronic Acid, these daily pre-soaked pads replenish moisture, leaving skin smoother and clear.

1. Swipe the embossing side across the face avoiding eye area after cleansing. 2. Swipe the softer side across the face to pick up the remaining debris. 3. Replace the lid tightly to make sure the pads stay wet and clean.

Propolis Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate,1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Panthenol, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

Tags:

Community Review

Sort By

20 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Aku pake moisture pad ini di malam hari, karna hasil dari setelah aku pakein ke wajah rasanya bener-bener lembab, ngehidrasi muka aku, dan bikin glowing (walaupun cuma setelah pemakaian aja sih). Aku pikir si moisture pad ini kayak hydrating toner gitu karna dia mengandung Hylarunic Acid which is sama kayak si Hada Labo Gokujyun itu. Tapi ternyata kayaknya aku salah deh, ternyata setelah aku baca lagi review orang-orang ternyata ini untuk mild efxoliating soalnya kalo aku pake ini setiap hari, bikin muka aku perih, agak merah, dan jadi super kering, bahkan kulit jadi mengelupas gitu. Jadi aku pake ini seminggu 2 kali. Aku suka bgt packagingnya karna pad gitu, jadi tinggal ambil aja pad nya dan aplikasiin ke muka.
(0)
(0)

17 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

You really really need to be careful when taking the cotton out of the jar or you will ended up taking 3 at once instead of one. I recommend using some tools so your finger don't contaminate the rest of the cotton inside the jar.
(0)
(0)

08 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Kalau untuk praktis sih iya, tapi untuk efek ngemoisture aku blm dapet sih. Entah karna baru pakai 1 jar aja atau emg ga cocok di muka aku. Dan nyerapnya juga agak lama
(0)
(0)

06 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Pakai ini pas kulit lagi kering2nya dan produknya bantu ngelembapin bgt... kalau keserigan dipakai malah bikin bruntus di aku, jadi dipakenya pas kulitnya lg butuh aja
(0)
(0)

04 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

5.0/5

I’ve only used it once, because the product arrived only a few hours ago. My skin feels really nice, and the most shocking part was that it cleaned leftover makeup from yesterday. I’ve already showered twice, used makeup cleanser, washed my face, and the pad still lifted leftover debris. It felt sticky at first, but my skin feels nice after an hour or so. The pad feels a bit harsh on my skin, though.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10593 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media