ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Sebamed Moisturizing Cream 50 ml

Sebamed Moisturizing Cream 50 ml

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.2/5

Packaging

4.3/5

Texture

4.3/5

Value for money

3.7/5

33 of 37 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

18

no

10

maybe

9
Care and protection of facial skin against premature ageing and prevention of the formation of wrinkles and lines. • 100% Soap and Alkali-free • Paraben-free • Without colour additives • With pH value of 5.5 - the same pH of healthy skin • Active moisturizing complex increases the lipid content and hydration of the skin to safeguard against premature ageing • Regular use prevents the formation of wrinkles and lines and increases the skin`s ability to bind moisture • With 26% lipid content - makes skin soft and smooth • Vitamin E neutralizes free radicals, which cause premature ageing • Stabilizes the acid mantle protecting against noxious environmental influences • Easy application and rapid absorption • Oil in water formulation Also suitable for use as a make-up foundation. Directions: Apply to the face, neck and decollete after cleansing daily.

Tags:

Community Review

Sort By

08 April 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

2.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

  • Size: 50 ml
Rejur Review jujur Baru beberapa hari pake ini dan bener bener kulit jadi lembab dan terasa kenyal ,jujur sih ini harganya mahal tetapi ini worth kok meskipun cocok cocokkan
(0)
(0)

31 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 50 ml
beli ini karena di daerah aku yg skrg stok Physiogel lagi habis & kulit udh mulai kering bgtbgt jd mau gamau harus cari gantinya. Awalnya gaada ekspektasi apapunn tp ternyata bagusssss & cepet nyerap jd enak bgt dipakenya!
(0)
(0)

22 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

  • Size: 50 ml
teksturnya ringan, efektifbuat ngelembabin dan sebamed dabest sih udah yaaa walaupun harganya lumayan huhuhu. Tapi aku kurang suka sama pckagingnya,karena old fashioned meski higienis
(0)
(0)

20 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Size: 50 ml
harganya sedikit pricy menurutku. hasilnya so so aja di kulit wajahku justru cenderung bikin kulit wajah lebih berminyak, tqpi aku suka teksture nya dan gampang meresap ke kulit
(0)
(0)

27 January 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

  • Size: 50 ml
Haiii.... menurut aku ini moisturizer yg cukup bekerja di kulit aku bikin moist tp gasukanya itu berminyak bgt padahal kulit aku cenderung kering, tp ga lengket & ga nimbulin reaksi apapun, thanks
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10640 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan ekstraksi dari marula nut yang berasal dari Afrika Timur. Kandungan oleic acid dengan konsentrasi tinggi di dalam minyak esensial...

Marula Oil

Stay in the loop!

Follow us on social media