ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Sebamed Moisturizing Cream 50 ml

Sebamed Moisturizing Cream 50 ml

User's Average Rating

4.1
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

33 of 37 reviewers recommend this product

Repurchase
18
10
9
Yes
No
Maybe
Care and protection of facial skin against premature ageing and prevention of the formation of wrinkles and lines. • 100% Soap and Alkali-free • Paraben-free • Without colour additives • With pH value of 5.5 - the same pH of healthy skin • Active moisturizing complex increases the lipid content and hydration of the skin to safeguard against premature ageing • Regular use prevents the formation of wrinkles and lines and increases the skin`s ability to bind moisture • With 26% lipid content - makes skin soft and smooth • Vitamin E neutralizes free radicals, which cause premature ageing • Stabilizes the acid mantle protecting against noxious environmental influences • Easy application and rapid absorption • Oil in water formulation Also suitable for use as a make-up foundation. Directions: Apply to the face, neck and decollete after cleansing daily.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

08 April 2019

  • Size: 50 ml
Rejur Review jujur Baru beberapa hari pake ini dan bener bener kulit jadi lembab dan terasa kenyal ,jujur sih ini harganya mahal tetapi ini worth kok meskipun cocok cocokkan
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

31 March 2019

  • Size: 50 ml
beli ini karena di daerah aku yg skrg stok Physiogel lagi habis & kulit udh mulai kering bgtbgt jd mau gamau harus cari gantinya. Awalnya gaada ekspektasi apapunn tp ternyata bagusssss & cepet nyerap jd enak bgt dipakenya!
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

22 March 2019

  • Size: 50 ml
teksturnya ringan, efektifbuat ngelembabin dan sebamed dabest sih udah yaaa walaupun harganya lumayan huhuhu. Tapi aku kurang suka sama pckagingnya,karena old fashioned meski higienis
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

20 March 2019

  • Size: 50 ml
harganya sedikit pricy menurutku. hasilnya so so aja di kulit wajahku justru cenderung bikin kulit wajah lebih berminyak, tqpi aku suka teksture nya dan gampang meresap ke kulit
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

27 January 2019

Purchased at Sociolla

  • Size: 50 ml
Haiii.... menurut aku ini moisturizer yg cukup bekerja di kulit aku bikin moist tp gasukanya itu berminyak bgt padahal kulit aku cenderung kering, tp ga lengket & ga nimbulin reaksi apapun, thanks
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10390 Reviews

Beauty Glossary

Prosedur pengambilan sample dari sel leher rahim untuk diuji secara mikroskopis demi mengetahui adanya ketidaknormalan atau mengidentifikasi...

Stay in the loop!

Follow us on social media