ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Neutrogena Rapid Clear Acne Defense Face Lotion

Neutrogena Rapid Clear Acne Defense Face Lotion

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.5/5

Value for money

3.5/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

1

maybe

This lotion fights existing acne and helps prevent future breakouts, leaving skin feeling soft and free from dryness, peeling and irritation.

Cleanse skin thoroughly before applying this product. Cover the entire affected area with a thin layer one to three times daily. Because excessive drying of the skin may occur, start with one application daily, then gradually increase to two or three times daily if needed or as directed by doctor. If bothersome dryness or peeling occurs, reduce application to once a day or every other day.

Active ingredient: Salicylic Acid 2% (Acne medication) Inactive ingredients: Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Dimethicone PEG-8 Beeswax, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Capryloyl Glycine, Hydrogenated Palm Glycerides, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Xanthan Gum, Sarcosine, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Bisabolol, Allantoin, Cedrus Atlantica Bark Extract, Portulaca Oleracea Extract, Citric Acid

Tags:

Community Review

Sort By

18 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

I LOVE THIS LOTION...!!!! Muacchhh I've been using this lotion for a few weeks now and I have to say I love it. it's very lite but it gets my skin moisturized. My skin liked it from the first day I put it on. it does not cause any breakouts and I believe its helping to clear my monthly breakouts faster. I use this lotion in addition to the Neutrogena healthy skin lotion with spf 15. the combination works wonders for my skin and gives me a nice matte look after I put my makeup on. These two are my day lotions and at night I use retinols. I hope Neutrogena never discontinues this product.
(0)
(0)

12 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Produk ini merupakan produk pertama yang aku coba dari Rapid Clear line nya Neutregona. Pertama coba sih dibawain sama kakak aku, dan ternyata ampuh buat mild acne ku. Sejauh ini aku emang cocok sama product skincare Neutrogena. Aku pake neutrogena rapid clear 2in1 fight and fade gel ini hanya dibagian wajahku yang berjerawat. Konsistensinya gel bening ada hint of orangenya dan wanginya juga light, meskipun konsistensinya gel tapi cepet kering ketika di apply di bagian kulit wajah yang berjerawat. Di aku sih, jerawat kering sekitar 2 hari, paling lama 3 hari, mungkin tergantung dari tingkat "peradangan" di jerawat kali yah, dan bekasnya gak menghitam, aku masih lanjutin pake walau jerawatnya udah kering, sampe nunggu keadaan bekas jerawatnya membaik (bukan hilang sama sekali yah). Sebetulnya product ini bagusnya dipake barengan sama oil-free acne washnya.
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10679 Reviews

Beauty Glossary

Dikenal juga dengan nama micro needling. Ini adalah teknik perawatan wajah yang menggunakan derma roller, yaitu alat yang memiliki jarum ber...

Stay in the loop!

Follow us on social media