ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Leegeehaam Grow Hyal B5 Cream

Leegeehaam Grow Hyal B5 Cream

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.7/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.3/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

1

maybe

A moisture protecting cream with 5-Hyaluronic Complex based hydration replenishing formula for luminous, plump, and healthy complexion. Soft and silky texture is quickly penetrated into the skin for long lasting hydration, providing perfect filling and protection of dehydrated areas in skin. Vitamin moisture barrier, as well as macro-sized hyaluronic acid develop an intense protection level on surface, locking water inside to prevent future loss.

Tags:

Community Review

Sort By

22 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Teksturnya gel warna putih, terus baunya enak banget kaya mint2 gitu. Kalo pake ini pas malem, paginya kulit jadi lembab. Buat base makeup juga oke banget
(1)
(0)

20 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

this is a nice soothing cream but if you have oily skin, this might be a bit too much for you especially in summer or humid weather. You want to use just a little bit only.
(0)
(0)

09 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

My first hyaluronic cream dan enakkkk banget dipakenya. Aku biasanya pake sebelum make up, kulit kerasa plump dan moist banget jauh lebih halus dan setelah pake 1 bulan kulit bagian pipi aku udah gapernah kerasa kering lagi❤️
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media