ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Loreal Paris Dex Revitalift Night Cream Dermalift

Loreal Paris Dex Revitalift Night Cream Dermalift

User's Average Rating

4.2

Effectiveness

4.2/5

Packaging

4.4/5

Texture

4.4/5

Value for money

3.8/5

87 of 96 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

42

no

14

maybe

40
Even less wrinkles, even more firmness on 8 key zones on your face.L`Oreal Paris Revitalift Dermalift Anti-Wrinkle + Firming Night Cream with breakthrough Dermalift technology from L`Oréal Paris to stimulate skin`s natural lifters, to help skin regain its elasticity and firmness. Combined with Pro-Retinal A to help visibly reduce wrinkles.During the night, Revitalift Night cream stimulates the skin`s regeneration. Wake up to hydrated, supplier and youthful looking skin

Tags:

Community Review

Sort By

13 July 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Dari packaging kelihatan klo emang barang yangnlumayan pricely hehe.. Tapi asli ini bagus banget.. Muka jadi terhidrasi dengan baik.. Pagi pagi bangun muka udah lembut aja pokoknya
(0)
(0)

12 July 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

kemasan dgn warna merahny yg gak keliatan murahan membuat produk ini sangat mewah, semenjak pemakaian awal kulit terasa lembab & kenyal pdhl kulitku agk minyakan walopun jatuhx di aku gk berminyak, TKS ya L'oreal
(0)
(0)

24 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Bought it for mom, and she was ok with this one. Affordable for it’s price, but i’m not quite sure about the result it gives. But again, you couldn’t change your skin just with one bottle of this product, so we shall see :)
(0)
(0)

21 June 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Wowww ini sangat sangaaatttt bagusss ihh aku suka bangeett pas malem pake ini eehhh paginya wajaahh beninggg hahaha benerannn ini bagus bangetttt ku sukaaak sekali
(0)
(0)

27 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Beli Loreal Paris - Dex Revitalift Night Cream Dermalift karena memang sedang membutuhkan krim anti aging yang bagus untuk masalah face line. Hasil browsing sana-sini, katanya krim ini cukup efektif. Sejauh ini sih hasilnya lumayan. mungkin karena ada kandungan retinoidnya.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media