ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

FRESH Lotus Youth Preserve Face Cream

FRESH Lotus Youth Preserve Face Cream

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.5/5

Value for money

3.0/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

Lotus Youth Preserve Face Cream is a universal daily moisturizer proven to provide 24 hours of significant moisture.* It is formulated with a proprietary Super 7 Complex specifically designed to minimize and prevent visible signs of aging, deliver intense hydration, and boost radiance. It is further enriched with maca root extract, noted for enhancing luminosity.

Tags:

Community Review

Sort By

19 December 2018

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Suka sama teksturnya kayak krim lembut gentle gitu wanginya emg kurang pleasant tapi its okay, bisa scrub juga begitu bilas dan ini instant banget karena 5 menit udh bisa dibilas dan hasilnya efektif terutama untuk kulit kusam langsung cerah dan plump gitu mukanya
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Produk2 dr Fresh kayanya gda yg gagal deh. Ini beneran nglock kelembaban kulit kamu seharian sesuai claimnya 😍 Aku pake jarang2 sih kalo lg pindah dr tempat panas ke dingin aja karna suka tiba2 kering diidung. Untuk di kulit normal dry ini bakal super amazing!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media