ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Masami Shouko Beauty Blender

Masami Shouko Beauty Blender

User's Average Rating

4.4
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

352 of 372 reviewers recommend this product

Repurchase
251
30
91
Yes
No
Maybe

Shade

Size : 6 x 4 cm

An all-time favourite beauty sponge that will deliver flawless application of any face or cheek products. Round base for foundation or powder, side for blush/contour/highlight, pointed top for concealer.

How to use?
- Wet sponge and firmly squeeze out all excess water until sponge is slightly damp. When applying makeup, bounce the sponge lightly, DO NOT rub.
- To erase makeup – drag blender across the area to lift off excess makeup.
- To clean your sponge, simply hand wash with gentle soap in mild water until sponge is clean. Rinse well and air dry.

Beauty Blender does not absorb makeup and is latex free, odor free and non-allergenic.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

26 March 2019

Purchased at Sociolla

  • Shade: Beauty Blender Pink
Serves its purpose, nothing special, sih. Tapi yang aku suka bouncy gitu, jadi enak banget ditap-tap ke wajah, bikin hasil makeup jadi kelihatan lebih natural.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

26 March 2019

  • Shade: Beauty Blender Pink
Awalnya ragu dan bungung untuk beli ini karna dengan sponge harga segitu menutku mahal , tapi akrna penasaran akhirnya aku rasain ini bagus bangey woy
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

21 March 2019

Purchased at Sociolla

  • Shade: Beauty Blender Pink
Ini enak banget sih beauty sponge nya! Dari zaman cuma pake buat loose powder sampe zaman udah pake foundie masih awet aja. Beli yang warnanya hitam jadi gak keliatan dekil, mudah dicuci, dan teksturnya enak gak terlalu rapat jadi mudah kering. Tapi, bentuknya lucu aja gitu jadi kurang enak pas dipegang, sulit mencapai sudut2 wajah karena ini gendut. Jadi seringnya pake bagian bulat yang dibawah aja.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

05 March 2019

Purchased at Sociolla

  • Shade: Beauty Blender Black
ngeblendnya enak, super gede pas dibasahin, dapet kotak plastik jadi kalo udah selesai dicuci bisa disimpen disitu lagi buat traveling, cuma setelah lumayan lama pake (>10 months) udah mulai robek-robek
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

25 February 2019

  • Shade: Beauty Blender Pink
beauty blendee fav dari masami shouko! punya varian yg lain dan samasama bagus!!! harganya cukup terjangkau dan hasilnya bagus juga 😭✊ definitely recommended
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10190 Reviews

Beauty Glossary

Produk buatan Jepang yang dirancang seperti masker anti-polusi ini memiliki fungsi untuk mengencangkan wajah dan membuatnya terlihat awet mu...

Stay in the loop!

Follow us on social media