ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques Nic's Picks Limited Edition - 1459

Real Techniques Nic's Picks Limited Edition - 1459

User's Average Rating

4.5

Durability

4.5/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.5/5

Value for money

4.3/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

2

A duo-fiber powder brush to gently pick up the powder pigments and softly buff it into the skin. Product will be picked up and distributed evenly over the face allowing you to control the amount applied.

A cheek brush (set exclusive) which has denser bristles to enable you to build color. Imagine an expert face brush but softer and rounder. The tapered finish means you can use this for bronzer and highlighter application also.

An angled shadow brush (set exclusive) designed to fit in the crease of the eye to add depth. The soft angle also makes applying shadow under the eyebrow arch simple.

A base shadow brush which is one of Nic's all time favorite brushes. Flat enough to pack on the color with but firm enough to blend with. Also great for buffing over concealer.

An eyeliner brush (set exclusive) which is softly angled. Perfect brush to apply shadow to the lashline and for creating a blown out liner look with eye shadow. Use with gel liner to create a feline flick which is made easy by the angle of the brush.

Tags:

Community Review

Sort By

16 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Meskipun agak pricey, brush ini tuh gampang banget nge blend nya terus lembut banget gak kasar dan gampang di bersihin nya, wajib di beli deh pokoknya
(1)
(0)

03 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

ini ke lima brushnya hampir kepakai semua sih kecuali yg duo fiber (masih gagal paham dipakenya buat apa) dan tersering di pake yg cheek brush as apply blush dan angle shadow brush for apply highlight on nose dan bawah alis, yg pastinya beli se set gini jauh lebih hemat ketimbang beli satu2 hehe
(0)
(0)

12 August 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Belii karena lagi awal awal belajar dan lagi meng koleksi real techniques . pas dipake enak banget gak kasar sama sekalii dan dia ga bikin harsh line , untuk meng aplikasiin produk juga ok banget dan warnanya bagus2 .. rekomen bgt untuk yang baru belajar make up dan brush ini limited edition sih cuman harganya pricey
(1)
(0)

23 June 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

brush set pertamaku dan sukaaa sama produknya. cocok buat pemula yg pengen coba makeup karena udah ada yg bisa dipakai untuk powder, blush, eyeshadow, bahkan buat bikin outline alis dengan pomade menggunakan angled brushnya. semuanya multi fungsi jadi pinter2nya kita aja mengaplikasikan produk makeup yg kita punya dengan brush set ini
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10799 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media