ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Volare Foundation/Cream Brush

Volare Foundation/Cream Brush

User's Average Rating

4.2
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase
2
1
Yes
No
Maybe
Bristle:
Synthetic + Goat Hair
Functions:
F01 Brush is perfect for liquid foundation, cream blush, and cream contour. It allows for gentle blending that will not pull the skin. 

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

21 December 2018

#FoundieFond Penting banget buat punya foundation karna itu complexion buat kita ya. Ada foundation padat sama cair, aku sih prefer yg cair. Karna cepet di blend. ini tap tap
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

04 December 2018

Purchased at Sociolla

The Best Brush 👏🏼👏🏼 Bulu nya super duper duper lembut banget, ak punya brush ini uda setaun lebih tp g ada satupun bulu nya yg rontok,, dipake udah melayang aja kaya dielus elus, ngratain foundie pun gampang bgt, ga nyerep foundie, jd foundie dikit bisa rata semuka.. Emang aga pricey tp worth to buy banget, dan kabarnya ini brush sepabrik sama brush haku**** dari jepang yg super terkenal itu,, Pengiriman nya pun walopun cuman beli sebiji itu brush nya ditaruh di box yg tahan banting, jd ga worry si brush bakalan lecet ato apa.. Duh lopek lopek polll ♥️♥️♥️😍😍
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

14 August 2018

Purchased at Sociolla

even though the bristle is mix of synthetic and goat hair, the brush still very smooth on my skin. it works very good for cream product such as contour or blush but actually just right for foundation. if you want to have a perfectly cover and so-no-scratch-feelin-after-apply~ it's better to finish with beauty blender or other beauty sponge! but overall this works very well! lots of love~
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10393 Reviews

Beauty Glossary

H

Adalah nama tumbuhan tertua yang digunakan sebagai bahan kosmetik. Henna berasal dari Bahasa Latin untuk tanaman Lawsonia Inermis yang diuca...

Stay in the loop!

Follow us on social media