ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ecotools Stippling Brush

Ecotools Stippling Brush

User's Average Rating

4.7

Durability

4.6/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.8/5

Value for money

4.6/5

14 of 14 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

9

no

2

maybe

3

The new Stippling Brush from EcoTools is for use with foundation, powder, blush and/or bronzer and helps you create those high definition results from the brand you love! The brush bristles are duo fiber which help maximize product application to create that airbrushed, high-def look.

Tags:

Community Review

Sort By

19 February 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

i use this to apply bronzer and blush on, and sometimes foundation. it does the job very well. i like eco tools as it use bamboo as the handle. also, i like the golden iron in the handle
(0)
(0)

22 January 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Udah lama pingin nyobain brush ini, worth the money! bikin foundation jadi flawleeeesss, cuman kalau foundation nya yang super matte gitu, dia agak susah ngeblendnya, suka ada garis2 halusnya.
(0)
(0)

11 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Penasaran nyobain brush ini gara2 lihat review di youtube dan kebetulan di sociolla lg diskon dong akhirnya mutusin buat beli. Nggak nyesel deh bulunya lembut bgt love it
(1)
(0)

04 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

I love the brush, this brush helps me to clean up powder and to make it more beautiful to see on my face and my clients face. The powder look softer on my face because of this brush. Than you.
(0)
(0)

30 November 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Stippling Brush Ecotools ini nyaman dipakai karena bulunya padet dan lembut. Biasa aku pake untuk ngeratain beda dan blush on. Hasilnya, riasanya jadi lebih rapi dan baurannya bagus!
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media