ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques Bold Metal - 101 Triangle Foundation

Real Techniques Bold Metal - 101 Triangle Foundation

User's Average Rating

3.7
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

2 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase
1
2
Yes
No
Maybe

Dual function: flat edge covers large areas of the face and angled edges contour around eyes and nose. Softer than ever bristles, for our most luxe feel to date weighted for optimal control and comfort.

Brushes are engineered for perfect weight distribution when tipped toward the face for use, refined artistry cuts offer high performance for ultimate application of makeup.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

07 December 2018

alat ini cocok banget deh buat pakai foundation biar gampang aplikasiinnya!! designnya juga bagus banget dehh suka bangett. oww so fancy!! memang harganya lumayan sih.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

01 November 2018

Purchased at Sociolla

Unik dan keren bentuknya, bulunya kurang lembut. Kelebihannya dia mudah untuk mengaplikasikan foundatuion sekitar hidung. Agak sedikit berat productnya. Lebih suka RT yg face series biasa krn ringan dan jauh lebih nyaman saat dipakai.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

16 June 2018

brush RT emg semuanya handalan bgt guyss dan super enak dipake tapi yg ini tuh brushnya elegan gt dan mana bener2 lembut bulu2 brushnya dan yg pasti ini sintetis brush
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10393 Reviews

Beauty Glossary

H

Adalah nama tumbuhan tertua yang digunakan sebagai bahan kosmetik. Henna berasal dari Bahasa Latin untuk tanaman Lawsonia Inermis yang diuca...

Stay in the loop!

Follow us on social media