ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques Bold Metal - 101 Triangle Foundation

Real Techniques Bold Metal - 101 Triangle Foundation

User's Average Rating

3.7

Durability

3.7/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.3/5

Value for money

2.7/5

2 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

1

maybe

2

Dual function: flat edge covers large areas of the face and angled edges contour around eyes and nose. Softer than ever bristles, for our most luxe feel to date weighted for optimal control and comfort.

Brushes are engineered for perfect weight distribution when tipped toward the face for use, refined artistry cuts offer high performance for ultimate application of makeup.

Tags:

Community Review

Sort By

07 December 2018

Durability

3.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

3.0/5

alat ini cocok banget deh buat pakai foundation biar gampang aplikasiinnya!! designnya juga bagus banget dehh suka bangett. oww so fancy!! memang harganya lumayan sih.
(0)
(0)

01 November 2018

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

2.0/5

Unik dan keren bentuknya, bulunya kurang lembut. Kelebihannya dia mudah untuk mengaplikasikan foundatuion sekitar hidung. Agak sedikit berat productnya. Lebih suka RT yg face series biasa krn ringan dan jauh lebih nyaman saat dipakai.
(0)
(0)

16 June 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

brush RT emg semuanya handalan bgt guyss dan super enak dipake tapi yg ini tuh brushnya elegan gt dan mana bener2 lembut bulu2 brushnya dan yg pasti ini sintetis brush
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10649 Reviews

Beauty Glossary

Tren rambut berwarna-warni cerah menyerupai unicorn yang mulai dipopulerkan oleh kalangan blogger tahun 2017.

Stay in the loop!

Follow us on social media