ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mad For Makeup Better Oval Brush - Highlight & Contour

Mad For Makeup Better Oval Brush - Highlight & Contour

User's Average Rating

4.1

Durability

4.3/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.2/5

Value for money

3.8/5

10 of 15 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

7

maybe

7

These two custom made magical brushed will contour & highlight your way to heaven. You won't believe how amazing this small wonder can be & how much of a difference it is to your makeup game. The secret of the makeup pros, priced for everyone & used like a magic wand for makeup. Hypoallergenic, & enhanced bristles make it easy to clean & safe to use.
Brush Size 2.0 x 14 cm / Brush Head 1.0 x 2.2 cm & 0.5 x 3 cm

Tags:

Community Review

Sort By

23 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Brushnya lembut banget! Packagingnya juga lucu, tapi kurang suka sama contour brushnya karena merasa susah untuk aplikasiin contour brushnya. Tapi overall it’s a good brush apalagi kalau ada sale hehe
(0)
(0)

16 February 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

2.0/5

Value for money

4.0/5

Bought this when it’s on sale. Thought the brushes would be big, but nope! They are small, but precise to apply highlighter and contour. Kinda regret to buy because I never use them, as after using one time, I realize I prefer other brushes to apply highlighter and contour rather than brushes like this. But for those who love small and cute brushes and have the shape like these, they are the one for you.
(0)
(0)

21 December 2018

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

3.0/5

aku sih kurang suka sama brush yang model kaya gini, gaenak aja pas kena muka kurang puas, ngeblendnya juga lebih lama walaupun bulunya halus sih, ngebersihinnya juga susah karna bulu bulunya rapet
(0)
(0)

16 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Got these two brushes when they're on Sociolla's Flash Sale🤗 Jujur belum terbiasa dengan brush yang model sikat gigi gini.. Tapi kedua brush nya Mad For Makeup ini kualitasnya bagus. Bulu2nya densely packed dan haluss. Mungkin butuh lebih lebih terbiasa pakai nya ajaaa..
(0)
(0)

13 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

B aja, ga worth it sama harganya, padahal waktu itu aku belinyaa pas lagi discount tapi tetep aja pas dateng menyesal. Hasil apply nya juga biasa aja.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media