ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ecotools 1686 Micro Blending Brush

Ecotools 1686 Micro Blending Brush

User's Average Rating

4.9

Durability

5.0/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.4/5

5 of 5 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

4

maybe

1

The Micro Blending brush is designed with steep angled bristles for precise blurring under eyes and in hard-to-reach areas. Dab flat side of brush in your favorite concealer. Gently apply product in a “V” shape starting under the inner corner of your eye and ending at the outer corner. Blend in color using short, light strokes for a soft, airbrushed look. TIP! This brush works great as a shadow blending brush.

Tags:

Community Review

Sort By

16 January 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

I've used this brush to blend concealer under my eyes because the shape is perfect to reach any crease. Like other ecotools brushes, the bristles are soft, and dries fast after you washed it. Zero fallout as well even after I washed it hundred times already!
(0)
(0)

12 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

Enak banget brush ini buat ngeblend concealer di bawah mataa, ga ada jejak garisnya gitu. Dan ini sintetis semua bulu nya, super halus dan harganya murah
(0)
(0)

18 August 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Pembelian ke2 brush ecotools. Selalu suka sama brush ecotools bulu nya halus dan pegangannya enakeun dipakenya buat ngeblend daaan yang paling aku suka adalah gagangnya like bamboo gitu jd kelihatan kuat&mahal.
(5)
(0)

10 August 2018

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Aku pake untuk blending concealer. Hasilnya bagus, perfectly blended. Non streaky. Bulunya ga berasa nusuk2 bagian bawah mata. Kadang, aku bawa brush ini aja kalo travelling, aku pake sekalian buat bedak tabur di bawah mata.
(5)
(0)

22 June 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

cocok untuk contouring hidung. bulunya halus, handy dan travel friendly. gampang dibersihin juga. suka bgt pakai ini walaupun ukuran bulu2nya agak besar jadi kadang contournya suka bleber but pinter2 pakainya aja
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media