ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

BLP Beauty Eyeshadow Pen

BLP Beauty Eyeshadow Pen

User's Average Rating

4.5

Shade

Long wear

4.3/5

Packaging

4.7/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.2/5

376 of 391 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

253

no

44

maybe

94
  • Eyeshadow Pen Harvest Gold :

When you are in the mood for something light, the champagne tone of harvest gold is the one to glide. It highlights your eye lids effortlessly, as if the glow has been there all along.

Dimethicone, Silica, Isoamyl Cocoate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Polybutene, Hydrogenated Jojoba Oil, Synthetic Wax, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Tin Oxide, Ethylhexy Palmitate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Titanium Triisostearate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hexylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol

May Contain : Mica, CI 77891, CI 77000, CI 77491, CI 77492, CI 77499

  • Eyeshadow Pen Creme Gold :

To deepen your crease or add definition around that pretty eyes, this darker tone of gold can easily be applied. Thanks to its shimmering gold with brown undertone, any warm look is within an arm’s reach.

Dimethicone, Silica, Isoamyl Cocoate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Polybutene, Hydrogenated Jojoba Oil, Synthetic Wax, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylhexyl Palmitate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Titanium Triisostearate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hexylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol

May Contain : Mica, CI 77000, CI 77491, CI 77499, CI 77891

  • Eyeshadow Pen Copper Brown :

If you need extra oomph around the eyes, this iridescent copper shadow should be on top of your list. It smoothly blends with other lighter or darker shades, while providing just the right dimension for various eye shapes.

Isododecane, Synthetic Wax, Polyethylene Terephthalate, Ethylene/Propylene Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Polybutene, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Cera, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polyurethane-11

May Contain : Mica, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 19140, CI 77000

  • Eyeshadow Pen Charcoal Black :

Say hello to smoldering smoky eyes! Embrace yourself for a full fierce look with the darkest of black. Add a lighter hue in your inner eye corners to balance out the boldness.

Dimethicone, Silica, Isoamyl Cocoate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Polybutene, Hydrogenated Jojoba Oil, Synthetic Wax, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate

May Contain : CI 77499, Mica, CI 77891, CI 77510

Tags:

Community Review

Sort By

20 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Harvest Gold
beli ini karena keracunan kak icil dan pas banget lagi disc 60%, akhirnya cobain semua shade😂 warnanya kurang keluar buat warna2 terang kayak creme gold. jadi harus diteken dan diulang2 pemakaiannya. buat yg black gilss tebel banget sih, harus pakai make up remover kalau ngilangin. gatau aku yg gajago atau gimana, tapi pas pake ga sebagus kak icil, padahal udah ngikutin caranya😩
(0)
(0)

06 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Harvest Gold
Cute eyeshadow, praktis bgttt karna bentuknya pencil gtu, dia makin di blend shimmernya makin banyak atau keliahtan gtu lucuuuuu, tahan lama jugaaa, tp harus segera diblend sih kadang kalau kelamaaan dia ngeblock gtu susah diblendnya, dan teksturenya lebih ke creamy
(0)
(0)

01 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Harvest Gold
Gampang bgt buat dibawa kemana-manaaaa. Kl lagi travelling atau lg males ribet pake eyeshadow ini hasilnya cukup okee. Tp ya emg ga terlalu keliatan bgt kl kita pake eyeshadow kl untuk warna creme gold, terus ketahanannya ga terlalu lama gitu.
(0)
(0)

21 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Harvest Gold
Suka banget sama ini! Super simpellll bgt. Tinggal pake ini di eyelid, trs kasih warna crease warm brown / pinky brown. Bagussss bgt lumayan tahan jg cocok untuk pake jalan2 santai atau utk kerja
(0)
(0)

18 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Harvest Gold
Warnanya cakep banget, gold kalem gitu. Teksturenya walaupun eyeshadow pen tapi dia creamy dan gampang di blend, dan juga warnanya gampang keluarnya. Buat daily bs aplikasiin tipis aja, buat acara tinggal di build up lg. Praktis buat yg males ribet pake eyeshadow pallete, cobain!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10567 Reviews

Beauty Glossary

Masalah kulit yang ditandai dengan munculnya bintik-bintik pada beberapa bagian tubuh, seperti wajah, leher, punggung, dan dada. Bintik-bint...

Jerawat

Stay in the loop!

Follow us on social media