ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Jacquelle Invisible Fit Eyelid

Jacquelle Invisible Fit Eyelid

User's Average Rating

3.8

Long wear

3.3/5

Packaging

4.7/5

Pigmentation

3.7/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.4/5

5 of 7 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

3

maybe

2

Ruby Fit:

Double Eyelid Tape to make natural eyelid. Jacquelle Invisible Fit Eyelid with transparent & double sided tape. Jacquelle Ruby Fit to add crease to natural eyelid. Best for monolid eyes.

Content: 60 Pairs (120 ea) with applicator.

Premium Invisible Fit Eyelid adalah double eyelid tape untuk membentuk lipatan mata secara natural. Berbahan transparan dan menempel pada 2 sisi untuk membentuk kelopak mata baru dan memperdalam lipatan mata. Jacquelle Ruby Fit untuk membentuk lipatan mata yang lebih natural. Best for monolid.

Isi: 60 pasang eyelid + 1 applicator

Other Info :

1. Remove any oil, dirt, and makeup from eyelid.
2. Remove the white paper covering the clear tape.
3. Take eyelid tape from its transparent paper using applicator.
4. Draw a eyelid line using the back of applicator to help you to find the line.
5. Close your eye and apply the tape.
6. Push the eyelid tape to inside your eyelid.
7. You can use makeup remover
or plenty of water to clean it.

Amber Fit: 

Double Eyelid Tape to make natural eyelid. Jacquelle Invisible Fit Eyelid with transparent & double sided tape. Jacquelle Ruby Fit for natural bigger eye & expand your eyelid. Best for monolid eyes.

Content: 60 Pairs (120 ea) with applicator.

Premium Invisible Fit Eyelid adalah double eyelid tape untuk membentuk lipatan mata secara natural. Berbahan transparan dan menempel pada 2 sisi untuk membentuk kelopak mata baru dan memperdalam lipatan mata. Jacquelle Amber Fit untuk membentuk lipatan mata yang lebih lebih besar dan lebar. Best for monolid.

Isi: 60 pasang eyelid + 1 applicator

Other Info :

1. Remove any oil, dirt, and makeup from eyelid.
2. Remove the white paper covering the clear tape.
3. Take eyelid tape from its transparent paper using applicator.
4. Draw a eyelid line using the back of applicator to help you to find the line.
5. Close your eye and apply the tape.
6. Push the eyelid tape to inside your eyelid.
7. You can use makeup remover
or plenty of water to clean it.

Tags:

Community Review

Sort By

28 March 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

1.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Mata ku yg monolid ini kebantu banget sama eyetape satu ini.. Buat mata jadi keliatan lebih gede & lebih hidup.. Bahkan buat sehari-hari juga oke banget.. Thanks ya~~~😘
(0)
(0)

23 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Agak mengecewakan. Waktu mau ambil tape dri plastik transparan nya rada susah (karna terlalu menempel). Dan sekali kena tangan langsung hilang daya lengketnya. Dan mgkin kelopak mataku jg tipe yg berminyak jdi gak tahan lama. Mau coba yg jenis lain dgn dari brand yg sama.
(0)
(0)

15 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

This product is soooo good! Dan seneng bgt the designer of the product is super thougtfull.. i guess? Karena bentuknya yg roll dan bisa dirobek per 2 pasang, jdi makin yahut deh! Pros : ❤️ Thoughtfull packaging ❤️ Good hygiene because of the packaging ❤️ Super easy to use ❤️ Does create natural double eyelid looks Cons : It’s a bit hard to pick which model that really suits the type of our eyes. But i dont really mind this 😂 i pick the thinnest looking product that jacquelle’s got 💕💕
(1)
(0)

15 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Buat aku yang gak ada lipetan mata alias sipit , ini bagus banget di pake buat bikin lipetan mata . cara dipakenya juga gampang banget , selain transparan ini bikin mata lebih cantik kalau pake eyeshadow.
(2)
(0)

09 November 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

2.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Invisible fit eyelid from Jacquelle made for monolid eye. I've been use eyelid product for many years and decide to try this product. Sadly this product can't stay for long wear.
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10655 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media