ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate

Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

4.8/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.2/5

Value for money

3.5/5

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

5

no

1

maybe

A boosting pre-treatment especially for the delicate eye area to defend against multiple signs of aging and damage. 

Shiseido has been researching skin immunity for over 20 years. Ultimune enhances your skin’s power to prevent and resist damage. This preventative eye treatment helps strengthen the delicate skin around the eye area to defend against the appearance of wrinkles, dark circles, and other visible signs of aging. The silky serum-like texture creates a deeply hydrating veil that helps protect against impurities and oxidation. Regardless of skin type, concern and age, after 4 weeks 82% felt this game-changing formula boosted the benefits of their regular eye care products when used as a pre-treatment.*

  • In 4 weeks, 88% experienced more supple skin around the eye area.*
  • Shiseido’s exclusive Ultimune Complex™ is formulated with Bulgarian Rose Water, Aqua In Pool and Yeast to help protect and strengthen skin against damage and signs of aging.
  • ImuMoisture Extract™ helps enhance the effects of Ultimune Complex™ to strengthen the delicate skin around the eye area.
  • Powerful botanical blend of Gingko Biloba Leaf Extract, Shiso and Thyme maintains a healthy skin surface and protects against impurities.

To use: Apply morning and evening after cleansing, balancing skin and applying Ultimune Power Infusing Concentrate. Follow with eye cream that addresses targeted concerns.

FOR ALL SKIN TYPES. DERMATOLOGIST-TESTED.

Tags:

Community Review

Sort By

19 May 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

2.0/5

Ini eye cream yg menurut aku agak ampuh untuk masalah dark circle tapi kalo untuk kerutan halus sih masih belum ada efek di aku, lumayan melembabkan juga. Teksturnya emang kayak gel cuma pas di apply lama banget meresapnya makanya aku pake malam aja
(0)
(0)

21 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Pertama kali make beuhhh enak bangetttt! Bagus bangey deh buat aku mahasiswa yang sering begadang buat ngerjain tugas nah produk ini sangat ampuh ngilangin kantung mata
(0)
(0)

14 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Produk ini bagus banget buat menghilangkan kantung mata dan mata panda. Memang ga langsung terlihat, tapi dengan pemakaian rutin hasilnya akan terlihat.
(2)
(0)

11 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

review review review review review review review review review review review review review review review review review review review review review review
(1)
(1)

03 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Selain menjaga dan merawat muka jangan lupa ya ladies untuk merawat keindahan mata kita. Vitamin yang ada di ultimune eye power daei sheiseido ini benar benar nyata. Harganya yang cukup menguras kantong sejalan deh sama hasil yang didapat
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10795 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media