ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

User's Average Rating

4.6

Shade

Long wear

4.8/5

Packaging

4.7/5

Pigmentation

4.8/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.1/5

43 of 43 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

32

no

1

maybe

10
Be armed and ready for shadow wherever you go. Our travel-size Eyeshadow Primer Potion makes shadow apply more smoothly and keeps your color vibrant and crease-free for 24 hours. And it’s paraben-free! Our gorgeous, revamped packaging now includes an applicator for even more versatility. Once you’ve tried Eyeshadow Primer Potion, you`ll never want to live without it. Our formula glides on smoothly, and space-age polymer technology fills in any imperfections on the skin’s surface, prepping your lids for all-day shadow. You’ll get all the versatility you need with our Original shade—it blends beautifully on all skin tones and dries invisibly. Easy on the eyes in more ways than one, this coveted primer now comes in revamped packaging with gorgeous ombré artwork and a faceted, jewel-like cap. Squeeze the Potion directly from the tube or use the flocked wand applicator. Either way, you get precise, controlled application every time.

Isododecane, Talc, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Trimethylsiloxysilicate, Trihydroxystearin, Polyethylene, Triethylhexanoin, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Sorbitan Sesquioleate, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Synthetic Beeswax, Propylene Carbonate, Water. [+/- (May Contain): Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 77163 (Bismuth Oxychloride)].

Tags:

Community Review

Sort By

05 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Original
Apasih yang ga Bagus dari merk urban decay heheh? Aku beli ini karena salah satu guru makeup aku pakai ini sbg eyeshadow base,, long wear nya juarakk sih. Tapii setelah di apply harus buru2 di ratain krn texturnya agak susah diblend
(0)
(0)

20 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Original
Juara !!! Bikin eyeshadow lebih pigmented n last longer di eyelid aku yg oily. Gak bikin sticky, gampang d blend. Harganya lumayan mahal tapi emang sebagus itu sih efeknya. It's so worth it!! Recommended!
(0)
(0)

19 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Original
Udah ke2x nya beli product ini. This primer really made the eyeshadow stick sampe seharian. And dy ga bikin eyelide jadi oily atau bikin masalah apapun. Jadi really recommended!
(0)
(0)

26 February 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Eye primer ini bener-bener ngaruh, untuk bikin warna eye shadow lebih keluar & tahan lama. maupun kelopak kamu kering / berminyak kalo pake eye primer ini pasti eye shadownya bakal lebih nempel & gampang di blend. Aku udah bandingin pake & ga pake eye primer ini, hasilnya signifikan banget. Aku juga udah cobain eye primer merk lain, tapi sejauh ini tetep paling suka merk UD, packaging & applicatornya juga paling enak. Pakenya sedikit aja dan kalian bisa lagsg liat bedanya.
(0)
(0)

22 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Cukup pricey utk eyeshadow primer tapi warna eyeshadow mmg jadi pigmented, hanya pendapat saya sih produknya rasanya agak kering, but overall msih cukup memuaskan tapi bakalan cari eye primer yg ramah dikantong
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10679 Reviews

Beauty Glossary

Dikenal juga dengan nama micro needling. Ini adalah teknik perawatan wajah yang menggunakan derma roller, yaitu alat yang memiliki jarum ber...

Stay in the loop!

Follow us on social media