ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Urban Decay Travel-Size Eyeshadow Primer Potion - Original

Urban Decay Travel-Size Eyeshadow Primer Potion - Original

User's Average Rating

4.8

Variant

Long wear

4.9/5

Packaging

4.9/5

Pigmentation

4.9/5

Texture

4.8/5

Value for money

4.5/5

14 of 14 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

11

no

maybe

3
Be armed and ready for shadow wherever you go. Our travel-size Eyeshadow Primer Potion makes shadow apply more smoothly and keeps your color vibrant and crease-free for 24 hours. And it’s paraben-free! Our gorgeous, revamped packaging now includes an applicator for even more versatility. Once you’ve tried Eyeshadow Primer Potion, you`ll never want to live without it. Our formula glides on smoothly, and space-age polymer technology fills in any imperfections on the skin’s surface, prepping your lids for all-day shadow. You’ll get all the versatility you need with our Original shade—it blends beautifully on all skin tones and dries invisibly. Easy on the eyes in more ways than one, this coveted primer now comes in revamped packaging with gorgeous ombré artwork and a faceted, jewel-like cap. Squeeze the Potion directly from the tube or use the flocked wand applicator. Either way, you get precise, controlled application every time.

Tags:

Community Review

Sort By

29 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Original
Primer andalanku nge-keep eyeshadow seharian dan bikin warnanya on bgt, beli ini karna sebelumnya direcommend salah satu MUA favorite ku. Sejatuh cinta itulah sama primer ini💘
(0)
(0)

30 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Original
Primer ini bikin eye shadow lebih keluar nyata warnanya. Terutama buat kulit berminyak berguna banget bikin make up mata ga smudge. Bentuknya praktis sudah ada kuas tapi lumayan cepat habis untuk size segini.
(0)
(0)

02 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Original
Bagus, aku suka banget ! Waktu aku pake eyeshadow yg biasa aja, warna nya jd lebih pingmented dan lebih tahan lama.. Cuma harga nya agak sedikit pricy :(
(0)
(0)

19 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Original
Produk ini bagus banget, ga lengket saat digunakan, teksturnya jugaa lembut bangettt, isinya juga lumayan banyakkk, pokonya cucok banget dehh buatt cewe cewe yang mau cantikkkkkk 💋💋💋
(1)
(0)

16 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Original
Dari namanya saja sudah terlihat. Benar2 membuat eyeshadow tampak lebih ON! Dan membuat eyeshadow menjadi gampang di blend. Tidak perlu diragukan lagi kualitasnya. Teksturnya sedikit lebih kental dari foundation biasa dan memiliki spatula yg mudah diaplikasikan
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media