ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Masami Shouko 7 Essential Eye Brushes

Masami Shouko 7 Essential Eye Brushes

User's Average Rating

4.7
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

7 of 8 reviewers recommend this product

Repurchase
4
1
3
Yes
No
Maybe

Size: 22.3 x 11 cm

  • 203 - Ideally shaped brush for a darker shade into the crease and blend onto the brow bone. Natural bristles.
  • 216 - To blend colours on the crease. Ideally shaped to create a smokey-eyed look and to smudge pencil liner. Natural bristles.
  • 206 - Soft, dense and rounded brush for an intense color on the eyelid and highlight on the brow bone. Natural bristles.
  • 204 - Soft, dense and rounded brush to apply intense color on the eyelid, highlight on the brow bone, contour face areas. Natural bristles.
  • 219 - Fluffy, long-bristled brush with tapered tip. Ideally shaped to blend colors on the crease of the eye. Natural bristles.
  • 311 - Small, flat brush allows precision in applying liquid, cream or gel products around the eyes and in the inner corner of the eyes. Synthetic bristles.
  • 317 - Ideal to fill and define eyebrows for a natural look. Suitable for all types of products. Synthetic bristles.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

10 April 2019

Purchased at Sociolla

Packagingnya mantap dan pengirimannya juga cepat. Brushnya bulunya kualitasnya bagus semua, cuma pegangan brushnya terlalu besar jadi rada susah mau eye makeup pake brush ini.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

01 April 2019

Purchased at Sociolla

Kuasnya lembut semua, tidak menusuk - nusuk, tidak mudah rontok, mudah untuk dibersihkan, kalau untuk beli lagi ga mungkin karena pasti awet......
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

29 March 2019

Aku sih suka banget sama brush dr masami shouko inii.. bulunya aluss bangett ga kalah tuh sama brush” highend lainnya harganya jg standart banyak bentuk” brushny jugaa contohnya yg 7 essential eye brushes inii banyak variasi bentuk brushnya jdi bisa bikin eyeshadow yg macem” dehh
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

26 March 2019

Purchased at Sociolla

dari packaging itu minimalis banget, trus kalau brushnya lembut banget cuman rada bingung aja eyebrush tapi ada beberapa ganggangnya cukup besar gak kayak eyebrush kayak biasanya aja sih.. overall suka banget yaa mungkin bakal purchase brush tipe lain ajaa :)
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

06 March 2019

Purchased at Sociolla

Brushnya enak di pake. Gampang ngangkat eye shadownya. Bulu2nya juga lembut kok. Buat yang pemula pengen belajar makeup mata. Ini boleh banget di coba.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10390 Reviews

Beauty Glossary

Prosedur pengambilan sample dari sel leher rahim untuk diuji secara mikroskopis demi mengetahui adanya ketidaknormalan atau mengidentifikasi...

Stay in the loop!

Follow us on social media