ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Real Techniques 1534 Enhanced Eye Set

Real Techniques 1534 Enhanced Eye Set

User's Average Rating

4.7

Durability

4.8/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.8/5

Value for money

4.4/5

43 of 44 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

25

no

5

maybe

14

Medium Shadow Brush: wide + flat with tapered bristles to softly sweep + blend powder or cream shadows
Essential Crease Brush: soft, tapered design for effortless shaping using powder or cream shadows
Fine Liner Brush: the ultimate tool for precision application of liquid or cream eyeliner
Shading Brush: short + dense for max color pickup and even distribution
Lash Separator: metal comb to help separate mascara clumps
Brush Cup: keeps brushes organized on your counter

Tags:

Community Review

Sort By

14 July 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

I think this brush set is perfect for me. The brush is so soft and easy to be cleaned. The length fits perfectly for applying eye makeup. It's light but it's very durable. Five stars for the function, durability, and design. I think it's really price-worthy. I really recommend it to you who are a beginner in eye makeup like me :)
(0)
(0)

02 July 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Brush lengkap untuk make up mata, dan tempatnya juga yang awet dan bagus. Akan beli lagi di Sociolla karena harganya bisa murah banget diskon 48% Terbaik deh
(0)
(0)

23 June 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

beli ini saat ada diskon wkwk real techniques emang bagus bgt sih brushnya dan brush set ini sudah cukup lengkap sih untuk eyeshadow!! luv real techniques lah pokoknya
(0)
(0)

20 June 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

i love how this brushes works. gampang banget di cuci. cepet bersih dan keringnya. bulunya halus, ga rontok, produk eyeshadow jadi gampang di blend. dapet tempat brushnya juga, warnanya senada ama tangkai brushnya dan emang aku selalu naksir sama brand ini. jadi pengen beli semua koleksinya. musti banget pantengin diskon di sosiolla. Thx
(0)
(0)

11 June 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

suka sama brush di line ini. dan semuanya itu kepake. dan yang paling aku suka sama brand ini bulunya itu awet banget jadi investasi brush yang ok banget. jadi gak pernah kecewa sama brand ini harga dan kulalitasnya ok.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10799 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media