ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

CLIO Kill Cover Pro Artist Liquid Color Concealer

CLIO Kill Cover Pro Artist Liquid Color Concealer

User's Average Rating

4.1

Long wear

4.1/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.2/5

Texture

3.9/5

Value for money

3.8/5

7 of 10 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

6

no

3

maybe

1

Gives more than Color Correction for all skin concerns

Benefit Products ;

- 01 Orange : Warm orange color effectively covers dark bluish-toned under-eye circles. The powdery blend mix closely adheres to the tender skin around the eyes by filing in the curves of the skin. Silver Vine from the exotic gooseberry fruit, improves the clarity of the skin with its natural tone up effect and provides radiance to skin. Flexible film formula with long lasting staying power. Easy to blend and buildable base makeup that works well with foundation and cushion on the skin without smudging. Keeps makeup fresh for long hours.

- 02 Green : The light green color is the perfect problem solver in covering skin with a strong red tone. The powdery blend with white complex gives an excellent moisturizing effect and covers the redness of the skin. Exquisite Mixture with eight kinds of herbs that delivers excellent effect of soothing and moisturizing skin. Tantalizing natural herbs such as Cananga Odorata Flower, Chamomile, and Hibiscus Sabdariffa flower transforms sensitive red skin to healthy and moisturized skin. Flexible film formula with long lasting staying power. Easy to blend and buildable base makeup that works well with foundation and cushion on the skin without smudging. Keeps makeup fresh for long hours.

- 03 Purple : The cool violet color suitable for Asian skintone effectively covers up yellowish dull skin tone. Get a tone up effect on your skin by reflecting light from special ingredients. Enriched with lotus flower water, transforms skin to look healthy and radiant. Alluring mix of ingredients such as black tea, sugar, and fermented kombucha with microorganisms that brighten skin. Flexible film formula with long lasting staying power. Easy to blend and buildable base makeup that works well with foundation and cushion on the skin without smudging. Keeps makeup fresh for long hours.

Application (How To) :

  • 01 Orange : Dab orange color under eye circles
  • 02 Green : Spread green color over red cheeks and troublesome parts.
  • 03 Purple : Apply purple color to dull areas around lips, philtrum, and temples.

Tags:

Community Review

Sort By

19 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Pigmentasinya bagus dan coveragenya nutuo banget. Gampang diaplikasiinnya pake spulinya dan gampang di blend juga teksturnya gak kentel banget kok....
(2)
(0)

18 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

#ConcealTheShame aku paling suka concealer yang bentukannya liquid dariada yang bentuknya powder. karna kalo pwder aplikasiinnya susah dan ribet. apalagi yang pen concealer, TOOPP. ini teksturnya juara
(0)
(0)

15 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

ini concealer nya nutup banget, teksture nya creamy dan thick. jadi sangat full coverage . dan magic nya ga bikin muka aku cracky dan cakey. biasanya concealer yang full coverage suka bikin cakey tapi ini ngga. harga nya emang agak pricey tapi ini worth it banget !!dan pastinya bakal repurchase lagiii
(0)
(0)

13 December 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Produk clio menurut ku biasa aja sih... apalagi di tambah dengan harga produk nya yang lumayan mahal. Beli concealer ini karna liat review dr luar negri blg ini bagus, tp pas di pake gk gitu suka.. malah makeup jadi aneh rasanya. Ga bgitu nutupin kekurangan di wajah. Ga beli lagi deh
(0)
(0)

13 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Ini full coverage banget, dan hasilnya matte. Meskipun matte tapi gak bikin muka kering atau cakey gitu. Tetep flawless dipakai dimuka. dan tahan lama
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10578 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media