ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Foreo LUNA™ play

Foreo LUNA™ play

User's Average Rating

4.7

Durability

4.7/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.7/5

Value for money

4.7/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

1
A waterproof facial cleansing device that channels T-Sonic™ pulsations through soft silicone touch-points for deep and gentle cleansing. Solutions for: pores, uneven skin tone, uneven texture. The LUNA™ play's two-zone brush is suitable for all skin types. The thicker touch-points deeply and precisely cleanse oilier skin, particularly on the T-zone, and the thinner touch-points gently channel pulsations, suitable for sensitive or dry skin. Combining T-Sonic pulsations with a nonabrasive silicone brush, this compact yet powerful device gently removes dead skin cells, and lifts away 99.5 percent of dirt, oil, and makeup residue. It enhances the absorption of skin care products to refine, brighten, and even out the complexion. For 100 uses, the LUNA play allows you to experience gentle yet effective skin care, serving as the perfect introduction to FOREO's range of LUNA facial cleansing brushes. What else you need to know: This facial brush is hypoallergenic, phthalate-free, and uses body-safe silicone. It contains a non-rechargeable battery with up to 100 uses.

Use for just one minute twice a day with your favorite cleanser for beautiful skin. To use, turn on, apply cleanser, wet brush surface, cleanse face, and rinse. Precautions: Anyone who suffers from a serious skin condition should consult their dermatologist before using the LUNA™ play. Clay-based, silicone-based, or grainy cleansers, exfoliators, or scrubs should be avoided, as they may harm the LUNA play's soft silicone touch-points.

Silicone Cleansing Device

Tags:

Community Review

Sort By

20 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Midnight
Setelah dua tahun aku mengincar produk ini, dari yang awalnya cuma bisa beli online di luar negri sampai sekarang udah bisa dibeli di s**pora. Setelah nabung lama akhirnya bisa beli foreo luna play plus pas diskon black friday kemaren. Sebenarnya aku ngincar yang warna mint tapi sold out :'( jadinya beli yang warna hitam. Setelah hampir satu bulan makai ini aku merasa ga sia-sia beli produk ini. Produk ini benar-benar ngilangin masalah terbesar kulitku : K-O-M-E-D-O ! Pori-pori wajahku tipe yang gampang kesumbat, udah coba-coba exfo toner, scrub, double cleansing tapi ga nampol. Tapi sekali pakai foreo ini, rontok semuaaa.. wajah terasa jauh lebih haluss. Ini emang pricey, tapi worth it !!
(1)
(0)

20 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Fuchsia
Aku pakai yang foreo luna play plus , karena kepikiran mau beli yang harga nya 3,6 juta tapi think twice untuk beli yang 875 doank . Type ini menggunakan battre non rechargable 100x penggunaan . All skin type ya karena awalnya mau beli yang sensitive skin tapi pikirnya lebih baik beli skin care yang mahal dibanding tools nya yg mahal haha , efektif banget buat komedo jadi lbh bersih dan mudah luruh , bikin smooth wajah . Aku ga pake setiap hari karena pernah sehari 2x wajah jadi agak lbh memerah setelah pakai , jd normal nya aku pakai 2 x sminggu aja .
(0)
(0)

04 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Fuchsia
pengen banget nyobain foreo tp ga beli2 krn hrgny bikin sakit mata sakit dompet 🤧. akhirnya foreo ngeluarin seri play plus, bisa di ganti baterai ga 100x pake lgsg buang. walaupun ga praktis tp worth lah buat nyoba foreo 💖 bikin cuci muka serasa makin bersih dan aku makenya tiap hari, bahaya ga sih?
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media