ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Foreo LUNA™ mini 2

Foreo LUNA™ mini 2

User's Average Rating

4.6

Durability

4.8/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.7/5

5 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

1

maybe

1
A waterproof cleansing device for all skin types that deeply yet gently cleanses for healthier, radiant, more youthful-looking skin. What it does: The LUNA™ mini 2 marks a radical new approach to skin care by being the only facial-cleansing device that combines T-Sonic™ pulsations to effectively cleanse the skin with a nonabrasive silicone brush that remains totally gentle and pleasant to use on the face. And with its smart design, this compact, colorful, and travel-friendly device lasts up to five months from one full charge, and is fully waterproof for seamless integration into any skin care routine. The cleansing device deeply cleanses with up to 8,000 T-Sonic pulsations per minute channeled through silicone touch-points for refined, clear, and purified skin. What else you need to know: Bigger brush area for more efficient cleansing: the LUNA mini 2's brush surface area is bigger than the LUNA mini’s, enabling it to cover a larger surface area of skin for more efficient cleansing in the same amount of time. Longer touch-points for added softness: for a remarkable balance of power and gentleness, the touch-points are 26 percent longer than the LUNA mini’s to allow for more flexibility when the touch-points make contact with the skin, preventing any pulling or stretching to preserve the skin’s natural elasticity. These ultra-long touch-points are also much narrower, enabling them to reach areas of your face that are typically hard to cleanse. Eight intensities for personalized cleansing: with eight intensity settings, completely customize your cleansing routine based on your comfort preferences. Slow down for a gentle, more relaxed cleanse or up the intensity for a more powerful and deep clean. Motor with double the power for better results: with a new motor that is twice as powerful as the LUNA mini’s, the T-Sonic pulsations dislodge more impurities from the pores, providing deeper cleansing while still remaining gentle on the skin.

Use for one minute twice daily with any cleanser, with the exception of clay-based, silicone-based, or grainy cleansers, exfoliators, or scrubs. To use, turn on, apply cleanser, wet brush surface, cleanse face, and rinse.

Silicone Cleansing Device, USB Charging Cord.

Tags:

Community Review

Sort By

19 January 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Aquamarine
DUH SUPER SUPER RECOMMENDED BGT!! awalnya ah cuma geter2, mahal, gamau beli. tp lama2 liat review katanya bagus. akhirnya penasaran dan beli. well, ternyata efeknya luar biasa, sampe ngeracunin pacar, dr yg ga percaya akhirnya coba beli dan ada efek juga, dan skg foreo is my life ;') muka makin alus supersuper alus kek jalan tol, muka glowing natural, komedo ilang. BEST DEH
(0)
(0)

19 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Sunflower Yellow
Sebenernya Foreo ini bagus sih product intentionnya. Bikin sirkulasi lebih lancar dan aku ngerasa produk yang masuk kayak lebih banyak aja karena dia tekenin ke kulit muka. Cuma, ya overpriced banget sih beb...
(0)
(0)

16 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Fuchsia
Aku suka banget sama cleansing device ini! Bristlenya dari silikon, dan memang bersih banget abis pake ini. Jerawat berkurang banget. Sisi depannya buat daily use dan bagian belakangnya buat deep cleansing. Ini juga hemat baterai banget. 1 kali charge tahan up to 5-6 months! Ukurannya mini jadi mudah dibawa kemana-mana dan ukurannya pas di genggaman tangan. Kekurangannya? Harganya mahal. Udah itu aja 😂
(0)
(0)

14 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Fuchsia
Zuzuurr awalnya aku ga pernah bersihin wajah pakai alat karena aku kira udh cukup kalau cuci muka dengan tangan saja dan ternyata ini salah gengss!! Sejak aku pakai LUNA mini 2, aku beneran merasakan wajah aku 6x lebih bersih dibanding mencuci wajah dengan tangan. T-sonic pulsations dari @foreo_idn LUNA mini 2 beneran membuat wajah aku bener bersih dari debu, polusi, sisa make up bahkan bisa membuat komedo aku berkurang, beneran juarak!
(0)
(0)

08 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

1.0/5

  • Variant: Aquamarine
Uwh uwh produk yg aku sayang2 karena bagiku mehong nyaaaa.. yg bikin aku sangat tertarik adalah bisa bikin kulit kencang. yang udah aku rasain sekarang sih enak banget buat cuci muka. Membantu ngangkat sel kulit mati. Wajah aku jd lebih halus dan tekstur gradakan udah berkurang. pake sabun muka cuma sedikit2 aja jadi lebih berbusa. Karena gampang dikeeingkan aku jd ngerasa foreo ini lebih higienis dari pada sponge. Semoga awet2 ya karena mikir2 juga kalo mau beli lagi...
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media